Haberler

Güneştekin : Basın Demokrasi Kültürünün Bir Parçasıdır

Güncelleme:

Ak Parti Batman İl Başkanı Murat Güneştekin ve Ak Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Şehmus Yılmaz, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yayımlanan mesajda, demokratik sistemin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basının, toplumun bilgilendirilmesi, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması, kamuoyu oluşturulması gibi önemli görev ve sorumlulukların yanı sıra saydam ve katılımcı yönetimin temel aracı olduğunu belirtildi.

Bu anlamda toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve hukuku temel alarak görevini yerine getiren özgür basının, hiç şüphesiz demokrasinin vazgeçilmezlerinden biri olduğunu ifade eden İl Başkanı Murat Güneştekin ve Ak Parti Batman Tanıtım ve Medya Başkanı Şehmus Yılmaz, şu mesajı yayımladılar

""İletişim kavramının sınırları aştığı çağımızda ilimizdeki basın-yayın kuruluşları da gelişmelere kayıtsız kalmayarak yaptığı haberlerle ilimizin dışa açılan penceresi konumundadır. Türk basınında sansürün kaldırılışının yıl dönümü vesilesiyle, mesai kavramı gözetmeden, özverili şekilde görevlerini ifa etmeye çalışan tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutlar, çalışmalarında başarılar dileriz"

Kaynak: Temsilci / Yerel

MURAT GÜNEŞTEKİN Ak Parti Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title