Haberler

AK Parti Adayları Ortak Barış Çağrısı Yaptı

Güncelleme:

AK Parti Batman Milletvekilleri adayları, gerçekleştirdikleri seçim gezilerinde en çok barış ve kardeşlik temennisi ile karşılaştıklarını belirttiler.

AK Parti'li adaylardan barış çağrısı

Ak Partide 1 Kasım seçim hazırlıkları kapsamında milletvekili adayları vatandaşları evlerinde ve işyerlerinde ziyaret ederek projelerini ve yapılacak hizmetleri anlatıyorlar.

Adaylar, gerçekleştirdikleri seçim gezilerinde en çok barış ve kardeşlik temennisi ile karşılaştıklarını ifade ettiler.

Özellikle bölgede yaşanan müessif olaylara da değinerek huzurun barışın kardeşliğin önemine vurgu yapıldı.

Batman milletvekili Ziver Özdemir "Güneydoğu'nun incisi ve en hızlı büyüyen kentlerinden biri olan Batman'ımız her şeye rağmen büyümeye devam edecek, insanımız bu topraklarda barış içinde yaşayacak bunun için varız. AK Parti insan eksenli bir harekettir ve bu yüzden "önce insan" der. Zira halkımız her şeyin en iyisine layık. Ama barış, istikrar ve huzur birinci önceliğimiz" dedi.

"İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN"

AK Parti 1.sıra Milletvekili adayı Ataullah Hamidi de; "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın" diyerek, halka hizmet etmenin önemine değindi. Hamidi, "Bölgeyi ve insanımızı iyi tanıyorum. Bu halk mert, misafirperver barışa önem veren bir halktır. İnsanın yaşama hakkı tüm siyasi düşüncelerin üzerindedir. Amacımız öncelikle bölgemize huzur getirmek, barışı sağlamak, sonra da halkımıza layık oldukları hizmetleri yapmaktır" dedi.

"KAZANIMLARDAN VAZGEÇMEK MÜMKÜN DEĞİL"

3.sıra milletvekili adayı ve Murat Çiçek de, bu konudaki görüşlerini açıklarken şöyle konuştu; "14 yılda çok iyi şeyler yapıldı. Hem halka hizmet noktasında hem de barış ve kardeşlik konusunda çok ilerleme sağlandı. Bu kazanımlardan asla vazgeçmemiz mümkün değildir. 1 Kasımdan sonra da hem yatırımlara ve hizmete devam edeceğiz hem de barış ve kardeşlik için gerekli çabayı harcayacağız. Zira halkımız kan, gözyaşı, acı değil, 'Barış' istiyor" dedi.

GÜRBÜZ VAATLERİ SIRALADI

Parti'nin tek kadın adayı Adile Gürbüz de seçim beyannamesinde geçen vaatlere değinerek şöyle konuştu; "öncelikle taşeron işçilere kadro verilmesini önemsiyorum. Aynı işi yapan ama farklı ücret alan emekçiler arasındaki ücret dengesizliği çözülecek. Kadına şiddet ve kadınlarımızın güvenliği için çok önemli adımlar atılacak. Devletimizin birinci önceliği insanı özellikle de kadınları ve masumları korumaktır. Bu nedenle insanımız ve bölgemiz için çalışacağız. Ben de diğer aday arkadaşlarım gibi 'önce insan ve barış' diyorum" dedi. Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci / Yerel

Ataullah Hamidi Ziver Özdemir Ak Parti Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları! Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title