Haberler

Ağrı'da 'Yibo'lar Arası Futbol Turnuvası'

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği 'YİBO'lar Arası Futbol Turnuvası'nda Patnos Aktepe Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) birinci oldu.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği 'YİBO'lar Arası Futbol Turnuvası'nda Patnos Aktepe Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) birinci oldu.

Ağrı'nın Hamur ilçesinde düzenlenen 'YİBO'lar Arası Futbol Turnuvası'nda il genelinde 8 takım katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Aslan, Hamur İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kurtbey Hatunoğlu, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katıldığı turnuvanın final maçı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Burada bir konuşma yapan Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, tüm öğrencilere turnuvada başarılar diledi. Öğrencilerden centilmence bir oyun sergilemelerini isteyen Başak, "Öğrenciler arasında kaynaşmayı ve birlikteliği sağlamak amacıyla değişik sportif ve kültürel aktiviteler planlamıştık. Bu faaliyetler çerçevesinde bugün Hamur ilçesinde futbol turnuvası düzenliyoruz. Daha önce de Ağrı merkezde 'YİBO'lar Arası Şarkı Yarışması' düzenlemiştik. Şimdi de futbol turnuvası düzenledik. Bundan sonra da etkinliklerimiz devam edecektir. Bundan sonra Diyadin'de satranç turnuvası, son olarak da Doğubayazıt'ta tarihi İshak Paşa Sarayı'nda bilgi yarışması düzenleyeceğiz. Bütün bu etkinliklerdeki amaç, yurtlarda ve aile ortamından uzak kalan öğrencilerimiz arasında birlikteliği, kaynaşmayı ve paylaşmayı sağlamaktır" dedi.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak'ın başlama vuruşu ile başlayan turnuva büyük çekişmeye sahne oldu. Final maçında Aktepe YİBO ile Hamur YİBO karşı karşıya geldi. Maçın galibi olan Patnos Aktepe YİBO, turnuvanın şampiyonu olurken, Hamur YİBO ikinci, Ozanlar YİBO ise üçüncü oldu. Turnuvaya katılan tüm takımları kutlayan Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, dereceye giren takımların kupa ve madalyalarını verdi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Patnos Aktepe Ağrı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title