Haberler

Ağrı'da Kızılay, İhtiyaç Sahibi Çiftin Doğum Gününü Kutladı

Güncelleme:

Ağrı'da Türk Kızılay Şube Başkanı Orhan Tatlı ve Kızılay gönüllüleri, ihtiyaç sahibi bir çiftin evine yaptıkları ziyarette, 65 yaşındaki Hatun Özdemir'in hayatında ilk kez doğum gününü kutladı. Özdemir, aldığı pasta ve hediyelerle duygu dolu anlar yaşadı.

Ağrı'da Kızılay Şube Başkanı Orhan Tatlı ve Kızılay gönüllüleri, ihtiyaç sahibi bir çiftin evine yaptıkları ziyarette, 65 yaşındaki Hatun Özdemir'in hayatında ilk kez doğum gününü kutladı. Özdemir, aldığı pasta ve hediyelerle duygu dolu anlar yaşadı.

Ağrı'da Türk Kızılay Şube Başkanı Orhan Tatlı ve Kızılay gönüllüleri, yaz aylarında ihtiyaç sahibi olduğunu tespit ettikleri Fatih Mahallesi'nde oturan 75 yaşındaki Ömer Özdemir ve 65 yaşındaki Hatun Özdemir çiftinin evine ziyarette bulundu.

Ziyaret sırasında Hatun Özdemir'in doğum tarihini soran Kızılay ekibi, kendisinin 1 Ocak'ta doğduğunu ve hayatında hiç doğum günü kutlamadığını öğrendi. Bunun üzerine harekete geçen Kızılay Şube Başkanı Tatlı ve Kızılay gönüllüleri, Özdemir için doğum günü pastası ve hediyeler hazırladı. Özdemir'in doğum günü geldiğinde, Kızılay ekibi evine giderek sürpriz yaptı. Özdemir, karşısında gördüğü pasta ve hediyeler karşısında şaşkınlık ve sevinç yaşadı.

Kızılay ekibinin kendisi için hazırladığı pastasının mumlarını üfleyen Özdemir, ilk kez böyle bir kutlama gördüğünü söyledi. Kızılay Şube Başkanı Tatlı, Özdemir'e doğum gününü kutlayarak hediyelerini verdi. Özdemir de Kızılay ekibine teşekkür ederek, duygularını dile getirdi.

Özdemir, "Hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım. Çok mutlu oldum. Allah Kızılay'dan razı olsun. Bana böyle güzel bir gün yaşattılar. Benim için çok anlamlıydı. Allah hepsine sağlık versin" dedi.

Tatlı, yaptıkları ziyaret ve sürprizle ilgili olarak, "Kızılay olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Hatun teyzemizin doğum gününü öğrenince, ona bir sürpriz yapmak istedik. Hayatında ilk kez doğum günü kutlayan Hatun teyzemizin mutluluğuna ortak olduk. Biz de çok duygulandık. Kızılay olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız" dedi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kızılay Ağrı Yerel Yaşam Güncel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir?
Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title