Haberler

Baskın yapılan evde bulunan keçi boynuzları için ev sahibine yarım milyon ceza kesildi

Güncelleme:

Doğa Koruma ve Milli Parklar 3. Bölge Adıyaman Şube Müdürlüğü ekipleri, Sincik ilçesindeki H.B.'ye ait bir evde dağ keçisi boynuzu olduğu bilgisine ulaştı.

TOPLAM 513 BİN TL CEZA KESİLDİ

Ekipler, şüpheli H.B.'nin evinde yaptıkları aramada, 2 dağ keçisi boynuzu buldu. Ev sahibi A. B'ye, 500 bin lirası tazminat, 13 bin lira idari olmak üzere toplam 513 bin TL para cezası uygulandı. Ele geçirilen boynuzlar ise Kahta Milli Parklar müdürlüğe götürüldü.

İşte baskın yapılan evde bulunan boynuzlar;

Adıyaman'da ele geçirilen keçi boynuzuna 513 bin TL ceza

Adıyaman'da ele geçirilen keçi boynuzuna 513 bin TL ceza

Adıyaman'da ele geçirilen keçi boynuzuna 513 bin TL ceza

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Haberler

500

Yorumlar (4)

????? ????:

Allahın işine bak.. Tonla uyuşturucu dolaşıyor ülkede.. Yakalanan yok denicek kadar az... İki keçi boynuzu için iyi operasyon... Keçiler rahat etsin.... Eee peki koyunlar?

75
14
yanıtYanıtla
Halit:

şimdi bu canlılar dağda ölünce veya kurt yiyince boynuzları yani kafatası doğada kalıyor bende bunu bulsam ve evime getirsem suçmu saçmalık var bu cezayı yiyen avlamışsa hak ediyor ama eğer dağda bulmuşsa haksızlık var

73
8
yanıtYanıtla
Kuman:

O boynozları alıp onun kafasına yerlestirmeli! İbret olur

30
32
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Sacma bir haber gibi geldi..Ya haber yalan, Ya anlatilmayanlar da var, veya bizdeki Hukuk systemimizin bozuklugunun gostergesi..

8
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title