Haberler

Adana'da Esnaf ve İş Adamlarına Seminer

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (Tümsiad) Adana Şube Başkanı Ümit Özlü, Güçlü Türkiye İçin, Güçlü Sanayici ve İş Adamlarına İhtiyaç Olduğunu Belirterek, "Kalkınmak Milli Davamız Olmalı" Dedi.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Ümit Özlü, güçlü Türkiye için, güçlü sanayici ve iş adamlarına ihtiyaç olduğunu belirterek, "Kalkınmak milli davamız olmalı" dedi.

Özlü, TÜMSİAD tarafından Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (AESOB) Eğitim ve Hizmet Salonu'nda düzenlenen "Çek ve Senetlerde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar" konulu seminerde yaptığı konuşmada, "İçeride ve dışarıda ülkemizi sevmeyenlere karşı ekonomik açıdan kalkınmak milli davamız olmalıdır" dedi.

Küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ) her zaman her yerde gelişmesini ve büyümesini istediklerini vurgulayan Özlü, “TÜMSİAD olarak firmaların ve yeni girişimcilerin yatırımlarını yönlendirmede, kalite ve verimlilik artırmada, bilgi beceri geliştirme hususlarında Uluslararası rekabet uzmanları ile birlikte yurt içi ve yurt dışı pazarlarda rekabet edebilir düzeye gelmelerini sağlamak için üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz" diye konuştu.

Başarıyı elde etmenin ancak bilgi ve çalışmayla mümkün olacağını ifade eden Özlü, Türkiye’yi marka haline getirecek, kararlı, sebatkar, işini seven iş adamları kuşağını oluşturmak için eğitimlerini sürdüreceklerine kaydetti.

AESOB Başkanı Kazım Barışık da ilim ve bilimin önemini vurgularken, “Türkiye’mizin kalkınması işlerimizin gelişmesi için el birliğiyle omuz omuza çalışmalıyız. Geçmişte zeytin yağına makine yağı karıştırıp satanlar babamda olsa vatan hainidir. O insanlar, ülkemize fayda değil zarar vermiştir. Bu tür seminerlerin, siz esnaf ve iş adamlarımız için çok yaralı olacağına inanıyorum" dedi.

Konuşmalardan sonra Uluslararası Rekabet Uzmanı Mustafa Uğurlu, esnaf ve iş adamlarına "Çek ve Senetlerde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar" konulu seminer verdi.

(AB-AB-AB-Y)

18.11.2007 10:43 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title