Haberler

Abtü Ailesi İftarda Bir Araya Geldi

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (ABTÜ) ailesi, Yeşiloba Yerleşkesi’nde düzenlenen iftarda buluştu.

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (ABTÜ) ailesi, Yeşiloba Yerleşkesi'nde düzenlenen iftarda buluştu.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca'nın da katıldığı iftar programına ABTÜ Rektörü Prof. Dr. Aykut Gül, Üniversite üst yönetimi ile idari ve akademik personel katıldı. Yaklaşan rektörlük seçimlerinde aday olan Prof. Dr. Selçuk İnaç da programda hazır bulundu.

Ezan okunması ve iftar duasının ardından ABTÜ personeli oruçlarını açtılar. Yemeğin ardından konuşma yapan Prof. Dr. Aykut Gül, OKÜ Rektörü Prof. Dr. Büyükalaca ve ABTÜ Rektör Adayı Prof. Dr. İnaç'ın davetlerini kırmayıp programa katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti. Prof. Dr. Gül, "Suriyeli kardeşlerimiz ile yaptığımız iftar programının ardından bugün de ABTÜ ailesi ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah daha nice ramazanlarda, bayramlarda bir araya geliriz. Allah sofralarımıza bereket versin, ülkemizin önünü açsın, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirsin, Üniversitemizin dünya çapında bilinen bir üniversite olmasını nasip etsin. Ramazan, sadece aç ya da susuz kalmak değil, insani olarak duygularımızı frenlememiz, empati yapabilmemiz, olumlu vasıfları ön plana çıkarabilmemiz, israfı önlememiz, yoksulları anlayabilmemiz ve azla yetinebilmemiz, veren el olabilmemiz açısından önemli bir aydır. Böylece sade bir yaşam ile huzura erebilmemiz mümkün olacaktır" ifadelerini kullandı.

İftar programı sıcak ve samimi bir havada yapılan sohbetler ile birlikte son buldu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Büyükalaca Aykut Gül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title