Haberler

8. Doğu ve Güneydoğu Yaz Spor Oyunları

Mardin'de düzenlenen 8. Doğu ve Güneydoğu Yaz Spor Oyunları'nda Diyarbakır, 4 kupa ve 9 madalya elde etti.

Mardin'de düzenlenen 8. Doğu ve Güneydoğu Yaz Spor Oyunları'nda Diyarbakır, 4 kupa ve 9 madalya elde etti.

22 ilden 2 bin sporcu ve antrenörün katıldığı oyunlarda Diyarbakır, takım yarışmalarında 1 birincilik, 2 ikincilik ve 1'de üçüncülük elde etti. İşitme Engelliler Futbol Takımı'nın birinci olduğu oyunlarda, erkek basketbolcular ikinci, masa tenisi ekibi de üçüncülük kupasının sahibi oldu. Tekvandocu kızlar da takım halinde gümüş madalya elde etti.

Bireysel yarışmalarda tekvando kızlarda, +59 kiloda Berfin Kandemir birinci, 46 kiloda Ceren Bingöm ikinci, 55 kiloda Nurşin Çelik üçüncü olurken, erkeklerde ise 55 kiloda M.Sinan Kaya ile 48 kiloda mindere çıkan İ.Halil Aydın üçüncülük madalyalarının sahibi oldu. 3 madalya elde eden kız tekvandocular elde ettikleri başarıdan dolayı, takım halinde gümüş kupanın da sahibi oldular.

Judoda 44 kiloda Kübra Yutaş, 52 kiloda Ronayi Baran ve 66 kiloda Kadri Akgün'ün üçüncü olduğu oyunlarda, atletizmde tek madalyayı M. Ali Beyazadam aldı. Yüksek atlamada piste çıkan M. Ali Beyazadam, üçüncü oldu. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Diyarbakır Mardin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title