Haberler

48. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

48.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 7.etabı, Kuşadası-İzmir arasında başladı.

48. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 7. etabı, Kuşadası- İzmir arasında başladı.

Kuşadası sahil bandı üzerindeki Atatürk Meydanı'nda toplanan sporcular, Aydın Valisi Kerem Al'in verdiği startla koşuya başladı. 178 sporcu, 124 kilometrelik etabı için pedal çeviriyor.

Aydın Valisi Kerel Al, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu ile birlikte Kuşadalılar ve yerli-yabancı turistlerin de büyük ilgi gösterdiği yarışlar sırasında geniş güvenlik önlemleri alındı.

Cumhurbaşkanlığı 48'inci Türkiye Bisiklet Turu'nun dün gerçekleştirilen 179 kilometrelik Bodrum-Kuşadası etabını 4.34.00'lık derecesiyle Colnago takımından Sasha Modolo kazanmış, GreenEdge takımından Harley Matthew Goss ikinci, Rabobank'tan Mark Rensaw ise üçüncü sırayı almıştı. Turkuaz Mayonun sahibi Konya Torku Şekersporlu ;İvalio Gabrovski da genel ferdi klasmandaki birinciliğini korumayı sürdürmüştü.

48.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'na bugün 124 kilometrelik Kuşadası - İzmir etabı ile devam ediliyor. Kafileler İzmir'deki finiş sonrası uçakla İstanbul'a geçip konaklayacak. Tur, yarın(Pazar) koşulacak 121 kilometrelik İstanbul-İstanbul etabı ile sona erecek. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kuşadası Kerem Al Aydın İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title