Haberler

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Denizli Valiliği tarafından resepsiyon düzenlendi

Denizli Valiliği tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlamalar kapsamında resepsiyon verildi.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir ve eşi Nurtaç Demir, Karahayıt'taki Colossae Termal Otel'de düzenlenen resepsiyonda konukları salon girişinde karşılayarak bayramlarını kutladı.

Demir, resepsiyonda yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 90. yılını kutlamanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Cumhuriyetin her aşaması, her dönüm noktası, çok anlamlı, ama inşallah 100. yılı daha anlamlı olacak. Her dönümü noktası ülkemiz açısından güçlenerek daha büyük ülke olmak için bir adım. Bugün İstanbul'da yaşananları adeta gözlerimiz yaşararak izledik. Ülkenin her tarafında gerçekten hummalı bir çalışma var. Özel sektörümüz, iş adamlarımız, kamu, herkes gece gündüz güzelilkler olsun diye gayret gösteriyor. İnşallah bu birliktelik olduktan sonra bu ülkenin başaramayacağı iş yok. Bütün temennimiz, Cumhuriyetimizin 100. yılında, 2023 yılında çok daha güçlü bir ülkeyi, çok daha güçlü bir şehri birlikte oluşturabilmek."

Resepsiyonda, cumhuriyetin ilanının 90. yılı dolayısıyla hazırlanan pasta, Onuncu Yıl Marşı eşliğinde Vali Demir ve protokol üyeleri tarafından şehit yakınları ve gazilerle birlikte kesildi.

Resepsiyona katılan ressam İbrahim Çallı, yaptığı bir Atatürk resmini Vali Demir'e hediye etti. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Denizli 29 Ekim Yerel Haberler

title