Haberler

2013 Akdeniz Oyunları Toplantısı Yapıldı

2013 Akdeniz Oyunları ile ilgili mevcut durumu değerlendirme toplantısı yapıldı.

2013 Akdeniz Oyunları ile ilgili mevcut durumu değerlendirme toplantısı yapıldı.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu başkanlığında merkez ilçe Yenişehir sınırları içerisinde bulunan 2013 Akdeniz Oyunları Koordinasyon Binası'nda gerçekleştirilen toplantıya, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suha Aydın, Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Taha Aksoy, Vali Yardımcısı Ahmet Hikmet Şahin, ilgili daire amirleri ve diğer görevliler katıldı. Toplantıda Mersin'de gerçekleştirilecek olan 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında ilgili teknik detaylar ile tesislere ulaşım ve ilgili durumlar görüşüldü.

2013 Akdeniz Oyunları'na yaklaşık bir yıllık bir süre kaldığını hatırlatarak konuşmasına başlayan Vali Güzeloğlu, oyunlar ile ilgili Mersin'de son durumu değerlendirmek amacıyla toplandıklarını ifade etti. Bu kapsamdaki çalışmaların çok hızlı bir şekilde devam ettiğini vurgulayan Güzeloğlu, 1 Haziran Cuma günü Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Mersin'i ziyaret edeceğini belirtti. Bakan Kılıç'ın tesislerin son durumunu görmek için Mersin'e geleceğini dile getiren Güzeloğlu, ayrıca Kılıç'ın Akdeniz Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu toplantısına da katılacağının bilgisini verdi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Basri Güzeloğlu Aydın Akdeniz Macit Özcan Yenişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title