Haberler

2011 Yılının İlk 500 Firmasında Düzce 6 Firmayla Yer Aldı

Güncelleme:

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, 2011 yılının en büyük 500 firması arasında Düzce'den 6 firmanın yer aldığını söyledi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, İstanbul sanayi Odası tarafından yapılan araştırmalar sonucunda 2011 yılının en büyük 500 firması arasında Düzce'den 6 firmanın yer aldığını söyledi.

İstanbul Sanayi Odası tarafından yapılan araştırmanın sonucunda açıklanan 2011 yılında Türkiye'nin en büyük 500 firması listesinde Düzce'de üretimi bulunan 6 firma da yer aldı. Oltan Fındık'ın haricindeki firmaların merkezinin İstanbul olması nedeniyle firmalar Düzce olarak görünmedi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Büyük, "Düzce'nin ekonomisine de önemli katkıları olan bu firmalara Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak teşekkür ediyoruz. İlimizi uluslar arası alanda başarıyla temsil eden bu firmalarımızın sürekli olarak artmasını umut ediyoruz" dedi.

Düzce'de üretim yapan ve listede 156. sırada Oltan Fındık, 164. sırada Standard Profil Otomotiv Sanayi, 214. sırada Çınar Boru Profil, 294. sırada Nobel İlaç Sanayi, 315. sırada Ümran Çelik Boru Sanayi ve 389. sırada Teknorot Otomotiv Ürünleri Sanayi yer aldı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Sanayi Odası Metin Büyük Türkiye Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title