Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

BTP Genel Başkanı Baş: "Biz, çalışkan ve üretken bir partiyiz.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş, "Biz, çalışkan ve üretken bir partiyiz. Bize vereceğiniz destek ile bunu göreceksiniz" dedi.

Baş, Akçaabat ilçesinde partisince düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Akçaabatlı olduğunu ve Akçaabat'tan kopmadığını belirten Baş, "Şimdi sizden Akçaabat adayımız Muharrem Bayraktar için destek istiyorum. Vereceğiniz destek ile Akçaabat'ı yeniden inşa edeceğiz. Biz, çalışkan ve üretken bir partiyiz. Bize vereceğiniz destek ile bunu göreceksiniz" diye konuştu.

Akçaabat için önemli projeler hazırladıklarını kaydeden Baş, "Bunların başında da Söğütlü Kanal Projesi geliyor. Biz bu projeyi yaparız. Biz proje üretiriz, iş yaparız" ifadelerini kullandı.

Baş, ekonominin kötü yönetildiğini iddia ederek, şunları söyledi:

"Şu anda cebimizde olan Türk lirası bize ait değil. Hazine'ye sendikasyon kredileri ile dolar, avro alıp koyduk, bunun karşılığında Türk lirası bastık. Ekonomi dilinde emisyonu o nispette artırıyoruz, oysa para bize ait değil. Kime ait? Hazine'de kimin parası varsa para ona ait. Bu paranın bize ait olması için ne yapmalıyız? Her milletin bir yıl içinde kazandığı geliri var. Türkiye'nin her yıl 600 milyar lira para basması lazım ama şu anda piyasada olan para 30-40 milyar lira. Bu piyasada iş olur mu? Herkes istediğini alabilir mi? Yapamaz. Millet ne kazanırsa kazansın, formül kötü. Bunlar bu işi bilmiyor. Şimdi kazandıkça borçlanıyoruz. Böyle ters mantık olur mu? Buna son vermeye var mısınız?" - Trabzon

Kaynak: AA / Yerel

Muharrem Bayraktar Türkiye Partisi Haydar Baş Akçaabat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title