Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Işık, Selçuklu Belediye Başkan adayı Hüseyin Yağcı, Meram Belediye Başkan adayı Ramazan Aydın ve ilçe teşkilatı üyeleri İpekyolu Sanayici ve İşadamları Derneği’ni ziyaret etti.

CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Işık, Selçuklu Belediye Başkan adayı Hüseyin Yağcı, Meram Belediye Başkan adayı Ramazan Aydın ve ilçe teşkilatı üyeleri İpekyolu Sanayici ve İşadamları Derneği'ni ziyaret etti.

Dernek Baişkanı Tahir Şahin, ziyarette yaptığı konuşmada, İpekyolu Derneği kapısının her görüşten üyeye açık olduğunu belirterek, bütün görüşlere saygı duyduklarını belirtti.

Temel görevlerinin üyelerinin çıkarlarını korumak olduğunu anlatan Şahin, Konya'nın yararı için yapılacak her projenin yanından olduklarını söyledi.

CHP Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Işık ise yerel seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu takdirde gerçekleştirecekleri projeleri anlatan Işık, "Bizim hedefimiz Konya'ya daha ileri bir vizyon kazandırmak. Bununda yolu da işadamları dernekleriyle iletişimden geçiyor. Konya için üretilecek projelerde işadamları derneklerinin üyelerinden oluşan ekiplerle Konya'nın gelecek yüzünü planlamayı düşünüyoruz. Tepeden inme kararlar yerine etüt çalışmaları yaparak kararlarımızı bu şekilde vermeyi planlıyoruz" dedi. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Yağcı Selçuklu Meram Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title