Haberler

Yenilenen yapısıyla Girişim Savaşçısı'nın 12'nci dönemi başlıyor

Güncelleme:

Girişim Savaşçısı, dünyayı değiştirecek projeleri hayata geçirmek üzere yeni dönemde de katılımcılarını bekliyor.

Dünyayı değiştirecek girişimcilik projeleri çıkartmayı amaçlayan ve bu doğrultuda girişimciler yetiştiren ve destekleyen Girişim Savaşçısı'nın yenilenen yapısıyla 12'nci dönem eğitimi 21 Ocak Cumartesi günü başlıyor.

2013 tarihinde kurulan Girişim Savaşçısı, 12'nci döneminde yenilenen yapısıyla artık daha güçlü. Girişim Savaşçısı yeni dönemde üç ana etapta yürüyecek. Bu etapların ilki olan GİS Acemi Birliği, 21 Ocak Cumartesi günü başlıyor. İki hafta sürecek olan eğitim hafta içleri online, hafta sonları ise yüz yüze gerçekleşecek. Yeni programla hedeflenen; katılımcılara hayat amacını buldurtmak, içindeki gerçek potansiyeli ortaya çıkartmak, Girişim Savaşçısı felsefesiyle yakından tanıştırmak ve girişimcilik projesini doğru şekilde belirlemesini sağlamak.

Girişim Savaşçısının temel felsefesini veren GİS Acemi Birliği eğitimi katılımcılara gerçek girişimcilik, asla vazgeçmeme bakış açısı, stres yönetimi, mukavemet, duygu ve düşünce kontrolü, oyun değiştiricilik, iş disiplini edinme gibi kavramları bu eğitimde öğretiyor ve ileri düzey farkındalık uygulamalarıyla katılımcıların hayat amacını tespit etmelerini ve girişimcilik projelerini netleştirmelerini sağlıyor.

GİS Acemi Birliği Dersleri

GİS Acemi Birliği eğitiminde girişimcilik ve oyun değiştiricilik, büyük illüzyon, girişimcilikte profiller, değerler ve kaliteler, girişimcilik diplomasisi, CEO bakış açısı, serbest ve kurum içi girişimcilik modelleri, Girişim Savaşçılığı, sınırsız düşünce stili, iş disiplini edinme, konsantrasyon, mukavemet, özgüveni artırma, yıldırmaya (mobbing) karşı koyma, hayat amacı tespiti, inovatif ve yaratıcı düşünme teknikleri ve iş fikri üretimi dersleri bulunuyor. Eğitim süresince SAS Komandosu, Klinik Psikolog, Fütürist gibi farklı branşlardan gelen uzmanlarla uygulamalı olarak çalışacak olan katılımcılara hayat amaçları buldurulacak ve girişimcilik projeleri netleştirilecek.

Kendi alanlarında uzman mentorlar

Acemi Birliği'nde kendi alanlarında uzman mentorlar bulunuyor. Katılımcılara vizyonlarını uygulamalı olarak aktaracak olan isimler arasında Berke Sarpaş (Girişim Savaşçısı Programının Kreatörü/GİS Mentoru Girişimci Koçu), Tülin Akın (Tarımsal Pazarlama Tabit Kurucusu / Sosyal Girişimcilik Uzmanı GİS Mentoru), Klin. Psk. Barış Gürkaş (Uzman Klinik Psikolog / Psikoloji Uzmanı GİS Mentoru), Kemal Özdemir (Engelli Sporcu / Engelsiz Düşünme Uzmanı GİS Mentoru), Murat Çetin (SAS Komandosu / Analiz Uzmanı GİS Mentoru), Burcu Burkut Erenkul (En Genç Kadın Rally Şampiyonu / Nokta Odaklanma Uzmanı GİS Mentoru), Özgür Şef (Restaurant Zinciri Kurucusu / İşletme Uzmanı GİS Mentoru), Ufuk Tarhan (M-GEN Gelecek Planlama Merkezi ve Dijital Ajans Kurucusu / Fütürist GİS Mentoru) yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title