Haberler

    Yenilenen Skoda Fabia üretim bandında

    Güncelleme:

    Skoda, dördüncü nesil ilk Fabia’yı banttan indirdi.

    Skoda, dördüncü nesil ilk Fabia'yı banttan indirdi.

    Çekya'da Mlada Boleslav'da üretilen Fabia için 110 milyon Euro yatırım yapılarak üretim tesisi kapsamlı bir şekilde yenilendi. Yeni nesil Fabia'nın, Kasım ayından itibaren Türkiye pazarında satışa sunulması planlanıyor.

    1999'da tanıtılan ilk Fabia en çok satan B segmenti araçlardan biri olarak 1.7 milyon adetlik satışa ulaştı. 2007'de tanıtılan ikinci nesil model de 1.7.milyon adet satılırken, 2014'te gösterilen üçüncü nesil Fabia ile birlikte bu model dünya çapında toplam 4.5 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaşarak Octavia'nın ardından markanın en çok satan ikinci modeli oldu.

    MQB-A0 platformuna geçiş yapan Fabia, sınıfının en geniş otomobili olmasının yanında daha fazla konfor, daha dinamik sürüş, yeni güvenlik ve asistan sistemleri sunacak.

    Skoda Fabia, Scala ve Kamiq modelleriyle aynı üretim hattından çıkıyor. Üretim hattının yanı sıra diğer atölyelerde de yapılan çalışmalarla birlikte sayısız kompleks üretim adımları artık robotlarla gerçekleştiriliyor.

    Fabia yeni nesil modelle ilk kez dört metrelik uzunluğu aşarak daha da fazla yaşam alanı ve bagaj hacmi sunacak.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Skoda Haberler

    Bakmadan Geçme

    E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title