Haberler

Yenice'de 3 Bin Kişi Sağlıklı Yaşam İçin Yürüdü

Çanakkale'nin Yenice İlçesi'nde Düzenlenen "Geleneksel 13. Kazdağı Doğa Yürüyüşü ve Şenlikleri"nde 3 Bin Kişi 8 Kilometrelik Parkurda Sağlıklı Yaşam İçin Yürüdü.

Çanakkale'nin Yenice İlçesi'nde düzenlenen "Geleneksel 13. Kazdağı Doğa Yürüyüşü ve Şenlikleri"nde 3 bin kişi 8 kilometrelik parkurda sağlıklı yaşam için yürüdü.

Öğle saatlerinde Marmara Parkı'nda gerçekleştirilen Bursa Mehter takımının gösterisi ile başlayan yürüyüş etkinliği, saat 14.30'da Dostlar Çeşmesinden Mahmutoğlu Çeşmesine kadar 8 kilometrelik parkurda devam etti. Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar ve Yenice Kaymakamı Osman Altın ile birlikte daire müdürleri ve 3 bine yakın vatandaşın katıldığı yürüyüş Mahmutoğlu meydanında sona erdi. Gece yağan yağmur sebebiyle güzergahın çamur içinde olması katılımcılara zor anlar yaşatırken, vatandaşlar yürüyüş sonunda gerçekleştirilen eğlence ile çektikleri çileyi unuttular. Yürüyüş eğlencenin ardından pilav ve ayran ikramı ile sona erdi.

Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar geleneksel hale gelen Kazdağı Doğa Yürüyüşü ve Şenliklerinin bu yıl 13.'sünü düzenlediklerini belirterek, "Turizmde denizin ardından doğa da çok önemli. Bizlerde bu bilinçle bu tür organizasyonları yapıyoruz. Bu yıl 13.‘sünü düzenlediğimiz etkinliğimizi gelecek yıllarda daha geniş kapsamlı olarak yapmayı planlıyoruz" dedi.

(GŞ-AÖ) 07.06.2008 16:05 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title