Haberler

Yeni: "Milletimiz İstikrara Oy Verdi"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Fikret Yeni, 1 Kasım’da seçimlerinde milletin istikrara oy verdiğini söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Fikret Yeni, 1 Kasım'da seçimlerinde milletin istikrara oy verdiğini söyledi.

AK Parti Adana 73. İl Danışma Meclisi Toplantısı Seyhan Otel'de yapıldı. AK Parti Adana Milletvekilleri Fatma Güldemet Sarı, Talip Küçükcan, Mehmet Şükrü Erdinç, Tamer Dağlı, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Tufanbeyli Belediye Başkanı Remzi Ergü, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, 25. dönem Milletvekili Sadullah Kısacık, milletvekili aday ve aday adayları, il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda partili ve davetli katıldı.

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, 7 Haziran'dan sonra vatandaşın gözünde oluşan umutsuzluğun, 1 Kasım'dan sonra sevince ve mutluluğa dönüştüğünü söyledi. Yeni, "Milletimiz 1 Kasım'da basiretini gösterdi. İstikrara, güvene, birliğe ve kardeşliğe oy verdi. Milletimiz, 'istikrarın adı, birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin adı AK Parti'dir' dedi. 7 Haziran seçimlerinde en yakın siyasi partiye yaklaşık 16 puan gibi önemli fark atmamıza rağmen maalesef tek başımıza iktidar olma gücünü elde edememiştik. Teşkilatlarımızın yoğun gayreti ve milletimizin basireti sayesinde, 7 Haziran'dan sonra vatandaşın gözünde var olan umutsuzluk, 1 Kasım'dan sonra sevince ve mutluluğa dönüştü. Buna vesile olan teşkilat mensuplarımızı canı gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Adana'da bu zamana kadar en yüksek oy oranına ulaştıklarını da belirten Başkan Yeni, "Milletimiz bize çok önemli bir sorumluluk yükledi. 7 Haziran'dan sonra yaşanan süreci bütün millet gördü. Bu milletin maalesef AK Parti'den başka umudu olmadığını hep beraber müşahede ettik. Eğer tek umut bizsek, bu milletin geleceğiyle dertleneceksek sorumluluğumuz çok büyük. 1 Kasım'ın bize yüklediği sorumluluğun bilincinde olarak çalışacağız ve inşallah yeni Türkiye'nin, güçlü Türkiye'nin dosta düşmana ne olduğunu göstereceğiz" şeklinde konuştu.

AK Parti Adana 26'ıncı Dönem Milletvekilleri de, parti teşkilatlarına yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Toplantının sonunda seçimde görev alan bazı partililere plaket verildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Ak Parti Seyhan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title