Haberler

Yeni Kırklareli İnşa Ediliyor

Güncelleme:

Kırklareli Belediyesi tarafından sıcak asfaltlama çalışmalarının startı verildi.

Belediye Başkanı Mehmet Kesimoğlu, yapacakları üst yapı çalışmaları ile birlikte Kırklareli'de bozuk yol kalmayacağını, yeni Kırklareli'yi inşa etmeye başladıklarını söyledi.

Kesimoğlu, başlattıkları sıcak asfaltlama çalışmalarının hava şartlarının el vermesi durumunda Kasım ayı içerisinde tamamlanacağını belirtti.

7 bin ton sıcak asfalt ile 58 bin metrekare yolu asfaltlayacaklarının altını çizen Kesimoğlu, bu çalışmanın kendilerine toplam 1 milyon 259 bin 400 liraya mal olacağını ifade etti.

58 BİN METREKARE SICAK ASFALT OLACAK...

Kesimoğlu yaptığı açıklamada ; ''Kırklareli Belediyesi olarak bugün sıcak asfalt çalışmalarımızın startını veriyoruz. Bugün itibari ile başlayacağımız çalışmalarımızı hava şartlarının el vermesi durumunda Kasım ayının ilk haftası bitirmeyi planlıyoruz. Yollarımızın yapımı ile ilgili çalışmalarımızı daha önceden başlatmıştık. Bugün Bademlik Mahallesi Kasapoğlu Caddesi üzerinde yapacağımız yol ile sıcak asfalt dökme çalışmalarımızın startını veriyoruz.

Ekiplerimiz sırası ile Bademlik Mahallesi Kasapoğlu Caddesi, Sungurbey Caddesi Mezarlık yolu, Yayla Mahallesi Toki Yolu, Karahıdır Mahallesi Yurt Yolu ve Karacaibrahim Mahallesi'nde 58 bin metre kare sıcak asfalt çalışması yapacak. Bu çalışmalarımız bize 1 milyon 259 bin 400 TL'ye mal olacak''

"VATANDAŞLARIMIZ YAPILAN HİZMETLERİ GÖRÜYOR"

Kırklareli Belediyesi olarak her türlü eksiğe el atacaklarını belirten Kesimoğlu'' Teknik bir sıkıntı yaşanmadığı süre boyunca asfalt çalışmaları devam edecek. Yapılan hizmetlerin vatandaşlar tarafından biliniyor ve takdirle karşılanıyor. Vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Belediye olarak her türlü eksiğe el uzatacağız. Hedefimiz Kırklareli'de bozuk yol bırakmamak. Bunun için çalışmalarımızı sıkı bir şekilde başlattık. Şehrimizin ana ve ara caddelerinde de parke taşı ve sıcak asfalt çalışmaları yapıyoruz. Mahallelerin ve caddelerin yepyeni bir görünüme kavuşturacağız. İlimize estetik bir görünüm kazandırmak amacıyla çalışmalarımızı tüm ekibimizle birlikte aralıksız sürdüreceğiz'' diyerek sözlerini tamamladı.

Kesimoğlu, daha sonra cadde üzerinde bulunan kahvehanede vatandaşlar ile sohbet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Kesimoğlu Kırklareli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title