Haberler

Yeni BBG'ye Başvuru Sayısı 30 Bine Ulaştı

Güncelleme:

'Biri Bizi Gözetliyor' adlı yarışma programına 30 bin kişi başvurdu, Müzik yarışmaları, yetenek yarışmaları, şarkı yarışmaları derken herkes kolay yoldan şöhret ve parayı bulma peşine düştü.

ÇOĞU ÜNİVERSİTE MEZUNU

Son başvuru tarihi cuma olan yarışmaya yapılan toplam başvuru sayısının, 35 bin kişiye ulaşması bekleniyor. Yapımcı firma Endemol'den alınan bilgilere göre başvuranların çoğu üniversite mezunu ve yaş ortalaması 25.

"35 BİN BEKLENİYOR"

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, bu konuyla ilgili şunları yazdı: "Biri Bizi Gözetliyor" (BBG) olarak bilinen "Big Brother" yarışmasına kaç kişi başvurdu biliyor musunuz? 30 bin kişi... 8 erkek 8 kadın yarışmacının aynı eve gireceği yarışma için 30 bin başvuru... Son başvuru tarihi cuma. O güne kadar bu rakamın 35 bin kişiye ulaşması bekleniyor. Yapımcı firma Endemol'den aldığım bilgilere göre başvuranların çoğu üniversite mezunuymuş, yaş ortalaması ise 25'miş.

"NE ÇOK İŞSİZ MEZUN VAR"

"Gördünüz mü ne çok işsiz üniversite mezunumuz var... Bizim üniversiteliler bilimle, sanatla, sporla uğraşacağına yapımcı firma kapılarında kuyruk oluyor. Koca bir kuşağı yarışma manyağı yaptık ya hepimizin payı var bunda..."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (17)

sedef:

Gozetlenmeyi ne kadar çok seviyorlar

21
2
yanıtYanıtla
SADIK SANCAK:

30. 000 Dinsiz , imansiz fasık

13
8
yanıtYanıtla
(ASİ GENÇ).Mobil-IOS:

Ulan millet için bir günde hayırlı bir program yapında dişimi kırayım gereksizler ordusu

20
0
yanıtYanıtla
KOLORDU:

ÜLKE KAN AĞLIYOR KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL

19
0
yanıtYanıtla
Hanif:

Böyle programlar topluma zarar veriyor.yasaklansin.tek kelimeyle ahlaksızlık bu.

12
5
yanıtYanıtla
T.K:

DEMEKKİ TÜRKİYEDE O KADAR SALAK VARMIŞ İYİ YİNEDE

16
0
yanıtYanıtla
??...:

DÜNYA YANIYOR MİLLETİN GILIRINDA DEĞİL. .

15
1
yanıtYanıtla
ALİ:

adam özetlemişş. yarışma film dızı manyagı yapılıyor türkler. İŞSİZLİK VAR DİYE BİŞE YOKK. . ÜNİVERSİTEYE GİDENLERE SORARMISISNIZ. OKULA İNSAN GİBİ KAÇ KERE GİDİYORLAR. YOK DEVAMSIZLIGIMI KULLANIYORUM YOK DERS SIKICI. . HAL BOYLE OLUNCADA GÜNÜMÜZDE ÇOKK ÜNİVERSİTE MEZUNU İŞSİZ OLUCAKTIR. . MEZUN OLUR OLMAZ HEMEN SİZİ KAPACAKLAR DİYE BİR SEYDE YOKK

15
0
yanıtYanıtla
Miyoki:

Memleket bu haldeyken bu kadar sacma gereksiz seyleri niye yapiyorlar tamam bir zamanlar yaptiniz izlettiniz tadinda birakin ne gerek var

14
0
yanıtYanıtla
no no:

başvuranların niyetleri başka :) vur patlasın yer oynasın

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title