Haberler

Yemekteyiz Sunucusu Onur Büyüktopçu'dan Cinsel Taciz İtirafı!

Güncelleme:

TV8 kanalında yayınlanan Yemekteyiz programının sunucusu Onur Büyüktopçu, "Bir kadın tarafından taciz edildim." diyerek bomba bir itirafta bulundu.

Onur Büyüktopçu bir kadın hayranının tacizine uğradığını açıkladı. Onur Büyüktopçu, Yemekteyiz programında cinsel taciz konusu açılınca yaşadığı olayı, "Oramı buramı mıncıkladı" diyerek anlattı.

Yemekteyiz Sunucu Onur Büyüktopçu'dan Cinsel Taciz İtirafı!

"ORAMI BURAMI MINCIKLIYORDU"

Yemekteyiz programının sunucusu Onur Büyüktopçu, son bölümde itirafı ile izleyiciyi şaşırttı. Nevra isimli yarışmacıyla sohbet ederken söz taciz olayına geldi. Kadınlara yönelik tacize değinen Onur Büyüktopçu, dış sesin 'Artık erkekler de tacize uğruyor siz tacize uğradınız mı?' sorusu üzerine bomba bir itirafta bulundu. Büyüktopçu, "Olay 2 - 3 yıl önce bir tatil beldesinde yaşanmış. Üstünü çıkarıp altındaki şortuyla güneşlenen Onur Büyüktopçu 'yarı çıplak' uzanmış güneşin tadını çıkarırken bir anda orasının burasının mıncıklanması ile yerinden sıçradım. Bir kadın tarafından tacize uğradım." dedi.

Yemekteyiz Sunucu Onur Büyüktopçu'dan Cinsel Taciz İtirafı!

"ÜSTÜM ÇIPLAK ALTIMDA ŞORT VAR"

"Kimsenin benim vücuduma dokunma hakkı yok" diyen Onur Büyüktopçu yaşadığı tacizi şu sözlerle anlattı: "Üstüm çıplak altımda şort var. Güneşlenmişim. Bir tane biri geldi. Ben herhalde arkadaşım şaka yapacak sandım. Bir tane hanımefendi diyeceğim ama hanımefendi de değil. Oramı buramı mıncıklıyor. Kalktım hemen gözüm kapalı. Ayy koriş dedi ben seni çok seviyorum. Dedim hanımefendi ne yapıyorsunuz. Ben orada güneşlenen bir insanım. Bu bir tacizdir. yapamazsınız öyle bir şey. Beni ekranda çok sempatik bulabilirsiniz. Ama böyle bir hakkı yok. Benim vücuduma dokunma hakkınız yok. Hiç kimsenin yok. Ben çok sinirlendim. Oradaki görevliye seslendim. Dedim ki şu hanımefendi alın buradan. Mahkemeye versem tacizden kazanırım. Bir de bu ünlü işte burnu havada diyorlar. Ben bir hanımefendiye yapsam orasını burasını mıncıklasam döverler beni."

Yemekteyiz Sunucu Onur Büyüktopçu'dan Cinsel Taciz İtirafı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Onur Büyüktopçu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (56)

Nusret:

Oldu gözlerim doldu.Hahaha

69
4
yanıtYanıtla
halk kahramanı:

olmuş olsa bile sen erkek değilsin ki, erkek olsaydın daha doğrusu insan olsaydın olmuşsa bile açıklaman gerekmiyordu öncelikle bulunduğun kanal adına bir leke ve ayip

9
14
yanıtYanıtla
Yorum:

Duğa Et ki ERKEK etmemiş !!!

15
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BU TÜR GEREKSİZ YAYINLARI BAŞIMIZA BELA EDEN KİMSE ALLAH ONU BİLDİĞİ GİBİ ETSİN. BU NE SEVİYESİZLİKTİR YAHU

15
6
yanıtYanıtla
muratt:

bayan beni ellese teşekkür ederdim

9
12
yanıtYanıtla
16 Yıl Boşa Geçti:

Tv8 de çalışmak bir ayrıcalıktır..tv8 yaptığı gayr-ı ahlaki programlarla cehenneme hergün her saat her dakika binlerce müşteri kazandırıyor..reytingleri altüst ediyor diyebilirim.böyle bir kanal müslüman bir ülkeye yakışıyormu..? Bu kanalı kapatmayanlar ahirette aslaa hesap veremeyeceklerdir.

13
1
yanıtYanıtla
EGEMEN:

AL Bİ YANDAŞ YANI YORUMU. .

yanıt0
yanıt0
Hamza:

Sen kanal 7 izle cenneti garantile koçum. Yürrü hadi. . .

yanıt0
yanıt0
Mert:

Evet ya sizinkiler gibi yanmayan seccade veya beddeua geçirmeyen zırh muska satsalar ya cennetten bir iki pafta ada da satabilirler. Görende kanalda gun boyu playboy kızları var zanneder. Memleketi afganistan cevırmeye devam edin siz, en cok ahlaksızlıgı da ahlak savunucuları yapıyor her zamanki gibi.

yanıt0
yanıt0
Soyut1:

İKTİDARA YAKINSAN HİÇ KİMSEYE HESAP VERMESSİN

yanıt0
yanıt0
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title