Haberler

Yemek Yarışması Yapıldı

21.Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Uluslar Arası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali kapsamında yemek yarışması düzenlendi.

21. Malatya Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı ile Uluslar Arası Kültür Sanat ve Kayısı Festivali kapsamında yemek yarışması düzenlendi.

Festivali düzenlendiği Mişmiş Park Fuar Alanı'nda bu yıl 6'ncısı gerçekleştirilen yarışmaya 40 bayan yarışmacı katılırken, finalde 8 yarışmacı jüri önüne çıktı.

Malatya Belediye Meclis Üyesi Suna Şekeroğlu, Malatya Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Ahmet Turan Özbey, MOTAŞ Müdürü Hasan Alıcı, AK Parti Malatya Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, AK Parti Malatya Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez ve Malatya Sakatlar Derneği Başkan Yardımcısı Yücel Doğanşahin'in jüri üyeliğini yaptığı yarışmada birinciliği kiraz yaprağı sarması ile Merve Güler elde etti.

Yarışmada, kayısılı pilav yemeği ile Esra Pektaş ikinci, zeytinyağlı sarma ile Azize Zorlu üçüncü oldu.

Yarışma sonucunda birinci Cumhuriyet, ikinci yarım ve üçüncü çeyrek altın ile ödüllendirildi. Dereceye giren yarışmacılara plaket takdim edilirken, finale kalan diğer 5 yarışmacıya çeşitli hediyeler verildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Belediyesi Hasan Alıcı Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title