Haberler

Yavuz yılmaz adına hatıra ormanı oluşturuldu

Güncelleme:

Yavuz Yılmaz adına hatıra ormanı oluşturulduİSTANBUL, (DHA) - İstanbul Kent Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı ve Engelsiz Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Berna Yılmaz ve eşi Mesut Yılmaz oğulları Yavuz Yılmaz'ın vefatının ikinci yılında, oğullarının kurucusu ve icra kurulu üyesi...

Yavuz Yılmaz adına hatıra ormanı oluşturuldu

İSTANBUL, (DHA) - İstanbul Kent Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı ve Engelsiz Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Berna Yılmaz ve eşi Mesut Yılmaz oğulları Yavuz Yılmaz'ın vefatının ikinci yılında, oğullarının kurucusu ve icra kurulu üyesi olduğu İstanbul Kent Üniversitesi Yavuz Yılmaz hatıra ormanı projesini 521 ağaçla hayata geçirdi.

İstanbul Kent Üniversitesi öğrencileri, akademisyenleri ve çalışanlarının katıldığı Büyük Çamlıca Camii yanındaki park alanındaki ağaç dikme töreninde; fidanları öğrencilerle diken Berna Yılmaz, 'Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun destekleriyle orman alanının Büyük Çamlıca Camii Park yanı olmasına karar verildi. Bu süreçte destek olan herkese teşekkür ederiz. Oğlumuz Yavuz Yılmaz'ın adını sosyal sorumluluk projeleri ile yaşatacağız' dedi.

Dikilen iki ağaca da torunları Berna Ceylin Yılmaz ve geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen Mesut Kaan Yılmaz'ın adı verildi. Yılmaz ailesinin sevenlerinin katıldığı ağaç dikim etkinliği Büyük Çamlıca Camiinde Yavuz Yılmaz adına okutulan dua ve verilen dua yemeği ile son buldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yavuz Yılmaz Berna Yılmaz İstanbul Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title