Haberler

Yasmin Erbil, göğüs dekolteli pozunu takipçileriyle paylaştı

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla dikkat çeken Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, göğüs dekolteli pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Yasmin Erbil'in kelebek emojisiyle yaptığı paylaşıma kısa sürede beğeni yağdı.

Oyuncu Nergis Kumbasar ve şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızları Yasmin Erbil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Instagram hesabında 243 bin takipçisi olan Yasmin Erbil, göğüs dekolteli pozunu takipçilerinin beğenisine sundu. Yasmin'in kelebek emojisiyle yaptığı paylaşıma kısa sürede binlerce beğeni geldi.

Yasmin Erbil, göğüs dekolteli pozunu takipçileriyle paylaştı

MEHMET ALİ ERBİL, KIZININ DEKOLTESİNİ SANSÜRLEMİŞTİ

Öte yandan Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde 25 yaşına giren kızı Yasmin Erbil'in doğum gününü kutlamıştı. Kızının pastasındaki mumları üflerken çekilen bir fotoğrafını paylaşan Erbil, Yasmin'in göğüs dekoltesine sansür uygulamıştı.

Yasmin Erbil, göğüs dekolteli pozunu takipçileriyle paylaştı

Yasmin Erbil, göğüs dekolteli pozunu takipçileriyle paylaştı

Yasmin Erbil, göğüs dekolteli pozunu takipçileriyle paylaştı

Yasmin Erbil, göğüs dekolteli pozunu takipçileriyle paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Yasmin Erbil Erbil Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (36)

Onur:

Lokum gibi kız kimse çamur atmasın beğenmeyecek erkek yok yalan konusmayin az delikanlı olun

27
22
yanıtYanıtla
gerzek:

yani sence normal, varmi sizdede böyle lokumlar, haya kalmadi yani

yanıt0
yanıt0
Tarkan:

Acun görmesin

33
10
yanıtYanıtla
ft:

babasının yolundan gidiyor zilli bu gidişte babanı geçecen

22
6
yanıtYanıtla
cengo:

yaa mehmet ali bey nasıl beğeniyor musunuz babasının beğendiği şekilde giyiniyor kızınızda siz seversiniz dekolte giyen insanları yaşından dolayı daha tam anlamıyla düzgün karar veremeyecek cahil insanları kızında öyle yaşlılarla takılsa tepkin ne olurdu acaba merak etmiyor değilim

20
7
yanıtYanıtla
Demhat:

sorun yok demekki. kızı böyle takıldıgına göre mehmet ali erbil oldugu gibi bir insan.

yanıt0
yanıt0
SALİM ONUK:

Cesaretinin karşılığını cehennemde görecek. insan olan insanda biraz utanma olur. bunlar insanlıktan da çıkmışlar.

13
3
yanıtYanıtla
EYLÜL:

BU KIZIMIZDA SOYUNMAYI SEVENLERDEN

15
1
yanıtYanıtla
sarı çizmeli mehmet ağa:

arkadaslar kızın fiziği türk şıtandartlarının 5-6 tık ustunde bu kadar kıskanıp on plana cıkarıyorsunuz ya haklsınız =)

7
8
yanıtYanıtla
ipek:

türk standardı ne ki?????????????????

yanıt3
yanıt1
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title