Haberler

Türkiye, Yağmurda Tek Başına İstiklal Marşı Okuyan Kerim'i Konuşuyor

Güncelleme:

Niğde'de 9 yaşındaki ilkokul 3. sınıf öğrencisi Kerim Ertaş, yağmura aldırmadan milli marşını tek başına okudu, saygı duruşunda bekledi.

Niğde'de yağmur nedeniyle okul içerisindeki İstiklal Marşı töreninin okul bahçesinde olduğunu sanan 9 yaşındaki ilkokul 3. sınıf öğrencisi Kerim Ertaş'ın, Atatürk büstü önünde yağmur altında tek başına İstiklal Marşı'nı okuması sosyal medyada takip rekoru aldı.

KERİM DIŞARI ÇIKTI

Merkeze bağlı Kiledere beldesindeki Şehit Emrah Eryılmaz İlkokulu 3. sınıf öğrencisi Kerim Ertaş, geçen hafta cuma günü son dersten sonra İstiklal Marşı törenine katılmak için okul bahçesine çıktı.

OKUL YÖNETİMİ İÇERİDE OKUDU

Okul yönetimi ise yağış nedeniyle İstiklal Marşı törenini okul içerisinde yaptı. İstiklal Marşı'nın okunmaya başladığını duyan küçük Kerim, yağmur altında hazır ol vaziyetinde İstiklal Marşı'nı tek başına okudu.

VELİ FOTOĞRAFINI ÇEKTİ

Küçük Kerim'in bu hareketinin fotoğrafını çeken bir veli, fotoğrafı sosyal medyada yayınladı. Fotoğraf sosyal medyada rekor kırarken, küçük Kerim'in milli ve manevi değerlere gösterdiği saygı arkadaşlarını, öğretmenlerini ve ailesini duygulandırdı.


"TEK BAŞIMA OKUDUM"

3. sınıf öğrencisi Kerim Ertaş hava yağışlı olduğu için törenin içeride yapıldığını söyleyerek, "İstiklal Marşı için sırada birinci olmak için koştum. İstiklal Marşı başladı ben de saygı duruşunda durarak İstiklal Marşı'nı tek başıma okudum" dedi.


BABA: OĞLUMLA GURUR DUYDUM

Baba Gökhan Ertaş ise "Öğretmenlerinin katkısı çok fazla. Oğlumla gurur duydum, yaptığı davranış beni çok duygulandırdı" dedi.

BAŞKAN TABLET YOLLADI

Kerim'in güzel hareketini gören Kiledere Belediye Başkanı Selami Yılmaz ise Kerim'in kasabanın gururu olduğunu belirterek, tebrik ederek tablet bilgisayar hediye etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kiledere Niğde Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
title