Haberler

Yaban hayatı fotoğrafçısı, sattığı fotoğrafların gelirini lösemili çocuklara bağışladı

Güncelleme:

Sivaslı yaban hayatı fotoğrafçısı Mustafa Aslan, 7 yıl boyunca çektiği fotoğrafları sergiledi. Sergide yapılan satışların gelirini lösemili çocuklara bağışladı.

Yaban hayatı fotoğrafçısı, sattığı fotoğrafların gelirini lösemili çocuklara bağışladı

SİVAS - Sivaslı yaban hayatı fotoğrafçısı Mustafa Aslan, 7 yıl boyunca çektiği fotoğrafları sergiledi. Sergide yapılan satışların gelirini lösemili çocuklara bağışladı.

Sivas'ta yaşayan ve çektiği yaban hayatı fotoğraflarıyla dikkat çeken Mustafa Aslan, 2016 yılından bu yana çektiği fotoğraf karelerini hazırladığı sergi ile beğeniye sundu. 'Yabandan Bir Nefes' adını verdiği sergide, yaklaşık 30 fotoğrafı sergileyen Aslan, fotoğraf tablolarını satışa çıkardı. 1 hafta açık kalan sergide toplam 16 fotoğraf tablosu alıcısını buldu.

Yaban hayat fotoğrafçısı Mustafa Aslan, sergiden elde edilecek olan gelirin lösemili çocuklara bağışlayacağını belirterek, "Türkiye'nin birçok farklı coğrafyasında onlarca farklı türü görüntüledim. Bir hafta önce de Sivas Kongre ve Etnoğrafya Müzesi'nde sergi açtım. Bu serginin en önemli özelliği satışlardan elde edilecek gelirin tamamı lösemili çocuklar için kullanılacak. Bugün serginin son günü. An itibarıyla 16 fotoğraf tablosu satılmış oldu. 16 bin TL'lik bir gelir söz konusu. Bu gelirin tamamı lösemili çocuklara bağlanacak. Kalan 14 tabloyu da Sivas Valiliği kurumlarda kullanmak üzere alacak" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Mustafa Aslan Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title