Haberler

Uçak rötar yaptı, yolcular hava yoluna tepki gösterdi: Yemek gelmeden uçağı nasıl kaldırırsınız?

Güncelleme:

Bir hava yolu firmasının rötar yapan uçakta uzun süre bekleyen yolcularına yemek servisi yapmaması üzerine yolcular isyan etti. Saatlerce uçak içinde bekleyen yolcular, "Şeker hastası var, çocuklar var. Yemek gelmeden uçağı nasıl kaldırırsınız?" diyerek duruma tepki gösterdi. O anlar ise saniye saniye kameraya yansıdı.

Bir hava yolu firmasına ait tarifeli uçak, iddiaya göre rötar yaptı. Uçak içinde uzun süre bekleyen yolcular ise duruma tepki gösterdi. Bir yolcu, uçaktaki kabin görevlisiyle tartışarak, "Şeker hastası var, çocuklar var. Yemek gelmeden uçağı nasıl kaldırırsınız?" dedi. Yolcular ise kabin görevlisiyle tartışan kadın yolcuyu alkışlayarak destekledi.

RÖTAR YAPAN UÇAKTAKİ YOLCULAR İSYAN ETTİ

İddiaya göre İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan sabah saatlerinde kalkması gereken tarifeli bir uçak, sis nedeniyle öğle saatlerinde kalktı. İlk olarak rötar nedeniyle havalimanında, daha sonra ise uçak içinde bekleyen yolcular, duruma tepki gösterdi.

Uçak rötar yaptı, yolcular hava yoluna tepki gösterdi: Yemek gelmeden uçağı nasıl kaldırırsınız?

"YEMEK GELMEDEN UÇAĞI NASIL KALDIRIRSINIZ?"

Bir kadın yolcu, kabin görevlisiyle tartışarak "Şeker hastası var, çocuklar var. Yemek gelmeden uçağı nasıl kaldırırsınız? Saatlerdir bekliyoruz. Uçak kaçırmamak için ne bir yerde oturabildik, ne yemek yiyebildik." dedi. Kabin görevlisinin ise "Şu an şartlar bunlar, eğer uçmak istiyorsanız uçabilirsiniz, istemiyorsanız inebilirsiniz." demesi bardağı taşırdı.

YOLCULAR ALKIŞLARLA HAVA YOLUNU PROTESTO ETTİ

Kadın yolcu, yasal haklarının tarafına bildirilmesini talep ederken, uçaktaki yolcular da hava yolu şirketi ve çalışanlarına tepki göstererek alkışlı protesto yaptı. Uçaktaki tartışma anları ise kameraya yansıdı.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Havacılık Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (43)

Can:

Bu havayolu şirketini herkes her gün şikayet ediyor . Ama uçakları hep dolu. Hiç anlam veremiyorum .

449
29
yanıtYanıtla
Kara_kalem:

Neden bu kadar şaşırdın can bey ALTERNATİF BİR FİRMA VARDA İNSANLAR MI TERCİH ETMİYOR GOOGLE UÇAK BİLETİ YAZ BAKALIM KİM ÇIKIYOR ŞAKA GİBİSİN SANIRIM SEN BU ÜLKEDE YAŞAMIYORSUNUZ.

yanıt344
yanıt38
Baki Ertaş:

Can bey. herkes iktidardan da şikayetçi ama sonuç malum.

yanıt167
yanıt152
Bidüşün:

Baki ertaş adam gibi dürüst güvenilir milli yerli bir siyaset yapan muhalefet olsa herkes iktidara değil nuhalefete oy verir. Yani çürklerin arasındaki sağlam meyve iktidar şuan anladın

yanıt85
yanıt254
Vez gez:

Şeker hastası var çocuk var diyen herkimse, başkalarını düşünmesi ne güzel...

318
15
yanıtYanıtla
The Nomad:

Pegasus bu, yapar. Hiç şaşırmadım

273
16
yanıtYanıtla
Dilek Usta:

Ben de bu sabah 9.55 pegasus ile yurtdışına uçtum. Dakika dakika sına kalktı uçak. Şaşırdım. Bence bunda başka bir şey var dı. Çook zor uçak ta iki saat beklemek. Olmaz. Onlar bizleri on dakika bile beklemezler

157
25
yanıtYanıtla
Alkan Karaoglu:

Uçtunmu uçagamı bindin anlamadım, uçtuysan madem Pegasus da ne işin var

yanıt8
yanıt30
guler technic:

Hangi ülkeye uçuyorsan ona göre muamele görüyorsun. Rekabet açısından her havayolunun yaptığı bir uygulamadır bu. Örneğin THY Pakistan a yıpranmış ve kabin içi kalitesi kötü uçakların yollarken Avrupa veya amerika ya daha yeni ve lüks uçağını göndermektedir. Eskimiş dar gövde uçakların da bilindik adı anadolu jet olan ajet e devrederek yurt içinde kullanmaktadır. Kısacası adamına göre muamele :)

yanıt120
yanıt11
esrefpasali:

Alkan Karaoglu: kibris ercan hava alanin gideceksen pek altarnatifin/ secenegin yok, pegasus iyi anilan havayolu degil, pegasus sikayet yaz gor..bagajdan para istiyen ac pegasus yakinda kilona gore bilet kesecek.. THY / ANADOLU JET, yaz doneminde sunjet baska yok..

yanıt13
yanıt1
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title