Haberler

Üç yetim kardeşin sayaca bıraktığı not Türkiye'yi kahretmişti, herkesi sevindiren bir gelişme yaşandı

Güncelleme:

Üç yetim kardeş olduklarını belirten çocukların, su sayacına bıraktıkları not bir anda sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Kardeşler için devreye giren Haluk Levent ve arkadaşları, yetim kardeşlerin 1 yıllık kira ve fatura giderlerini üstlendi.

Türkiye'de enflasyonun yükselmesinin ardından gıda, kira ve faturalarda da ciddi zamlar meydana geldi. Özellikle iş yerleri ve gelir seviyesi düşük olan vatandaşlar, faturalarını ödeme konusunda zorluklar çekerken, önceki günlerde üç yetim kardeş tarafından su sayacına bırakıldığı belirtilen "Lütfen suyumuzu kesmeyin" notu gündem oldu.

"SU SAATİNİ DE SÖKERSENİZ BARINAMAYIZ"

Kardeşlerin İSKİ işçisine bıraktıkları notta, "Sayın görevli abi. Arkanıza bakın, doğal gaz da kesik. Biz yetim üç kardeş, canla başla çalışıyoruz borçları kapatmak için. Su saatini de sökerseniz bu evde barınamayız ve felaketimiz olur. Lütfen abi bizi idare edin, Allah rızası için" ifadeleri yer aldı.

HALUK LEVENT VE ARKADAŞLARI DEVREYE GİRDİ

Olayın sosyal medyada kısa sürede yayılmasının ardından sosyal anlamdaki yardımlarıyla bilinen Haluk Levent ve arkadaşları devreye girdi. Kardeşlerin 1 yıllık kira ve fatura giderlerinin karşılanacağını belirten Levent'in arkadaşları, haberi duyanları da sevindirdi.

Üç yetim kardeşin sayaca bıraktığı not Türkiye'yi kahretmişti, herkesi sevindiren gelişme

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Elektrik Faturası Haluk Levent Sosyal Medya Haberler

500

Yorumlar (57)

Alis Yiğit:

Hayalim Haluk Levent gibi olmak örnek aldığım biri bende böyle şeyler yapmak için okuyorum eğitim alıyorum inşallah iyi bir mesleğim olurda bende insanlara hayvanlara doğa yardım ederim tez zamanda bunun için okuyorum faydalı biri olmak için hem kendime aileme sonrada başkalarına

1377
81
yanıtYanıtla
Ulas Emir:

Yandaşını ihya edip vatandaşına fakirligi reva gören bu duzen son bulmalı

1020
228
yanıtYanıtla
Muhammed Nazif Dusunceli:

Istanbul ankara ve izmirde kimler ihya oluyor peki hangi duzenden bahsediyorsun

yanıt12
yanıt15
Koparan:

Gözüne dursun. Daha dün; Ölülerini hastanede fatura borcunu ödemedıniz diye, rehin kalirdı,Bugun Sehir hastanele rin de, yedi sulelenin kalp,beyin, prostat ameliyatıni bes krş vermeden sallana sallana gidiyorsun.Bütün Dünya enerji, petrol kirizinden sarsılıyor. Türkiye'nin petrol kuyulari, nükleer sanrallarımı var?

yanıt17
yanıt31
Selam Merhaba:

Tamam.maddi ve manevi dört dörtlük olan,haram yemez, haksızlık etmez bir yönetim biliyorum.millet ittifakı.bunu getirelim.

yanıt19
yanıt16
Sedat Kolsuz:

Bir yılda ne olcak ki o şehrin valisi belediye başkanı yokmu Haluk bey sağ olsun ama yetkili merci oranın valisi belediye başkanı .Taşıma su ile değirmen dönmez.

1005
50
yanıtYanıtla
İsmail İşçi:

Ben bir ilçede yada ilde yetkili olacam ve vatandaşım bu halde olacak.utancımdan bırak sokağa çıkmayı aynaya bakmaya utanırım.

470
38
yanıtYanıtla
Rıdvan Tuna:

İnsani sadakaya muhtac eden hukumet utansin . Elektirigi suyu dokgalgazi kapatmak nedir .dunyanin hangi yerinde var .avrupa bunun nesini kiskansn

379
80
yanıtYanıtla
Muhammed Nazif Dusunceli:

Kac avrupa ulkesini gezdinde bu kaniya vardin elektrigi suyu dogalgazi bedava olan bi avrupa ulkesi soyle bakalim madem bu kadar cok biliyorsun

yanıt10
yanıt21
DİYAR BEKİR:

buda piyon şimdiden yetiştiriyorlar ama türk milleti yemez

37
391
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title