Haberler

Sultangazi Belediyesi Yayla Mahallesi'ndeki Semt Pazarını Kapalı Hale Getirdi

Güncelleme:

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, Yayla Mahallesi'ndeki semt pazarının vatandaşın olumsuz hava şartlarından etkilenmeden alışverişlerini yapması için kapalı pazara dönüştürüldüğünü duyurdu.

Sultangazi Belediyesi, Yayla Mahallesi'nde bulunan semt pazarını kapalı pazara dönüştürmek için çalışma başlattı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, vatandaşların olumsuz hava şartlarından etkilenmeden alışverişlerini yapması amacıyla Yayla Mahallesi'ndeki semt pazarının kapalı pazara dönüştürülmesi için harekete geçildi.

Bu kapsamda, cumartesi günleri kurulan semt pazarı tentelerle kaplanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, ilçenin en yüksek noktalarından biri olan Yayla Mahallesi'nde vatandaşların kış aylarında pazar alışverişini rahatça yapması amacıyla güzel bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirtti.

Dursun, "Semt pazarımızı kapalı hale dönüştürerek, vatandaşımızın yağmurdan çamurdan etkilenmeden alışverişini yapmasına katkı sağlamış oluyoruz. Bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda ekip arkadaşlarımızla beraber çalışmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yaşam

Abdurrahman Dursun Sultangazi Belediye Alışveriş Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title