Haberler

Sui Generis Tiyatro'dan Harika Bir Komedi

Eskişehir Anadolu Üniversitesi (A.Ü) Hukuk Fakültesi’nin köklü tiyatro grubu; ‘Sui Generis Tiyatro’, Anadolu Üniversitesi Salon 2016 Sahnesi’nde, ‘Kocamın Nişanlısı’ adlı oyunu sergiledi ve izleyicileri kahkahaya boğdu.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi (A.Ü) Hukuk Fakültesi'nin köklü tiyatro grubu; 'Sui Generis Tiyatro', Anadolu Üniversitesi Salon 2016 Sahnesi'nde, 'Kocamın Nişanlısı' adlı oyunu sergiledi ve izleyicileri kahkahaya boğdu. Tiyatro, izleyiciler tarafından beğeni topladı.

2009 yılında kurulan 'Sui Generis Tiyatro', aralıksız bir şekilde sahne açmaya devam ediyor. 2017-2018 sezonuna; 'Şenlik Çıkmazı' adlı oyunla başlayan tiyatro grubu, bu oyunun yanına 'Kocamın Nişanlısı'nı da ekledi. Sadık Şendil'in yazmış olduğu oyunu; Eskişehir Şehir Tiyatroları'nın başarılı sanatçısı Hakkı Kuş yönetiyor, Hüseyin Akçar, Hande Dokuzlar, Merve Doğan, Alperen Karakuş, Kadir Pehlivan, Arife Çam ve Furkan Kavak oyuncu olarak görev alıyor.

Keyifli bir komedi olan oyun, izleyenlere hoşça dakikalar yaşattı. Oyun sonrasında; Grup Koordinatörü Av. Hüseyin Akçar, "Sekiz yıldır bir fiil çalışma sürdürdüğümüz tiyatronun, bugünlere gelmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Akçar, aynı zamanda Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ufuk Aydın'a, tiyatronun sorumlu danışman hocası Doç.Dr. Elif Uzun'a ve Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan'a verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Anadolu Üniversitesi Sui Generis Eskişehir Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title