Haberler

Kehribar ve selenit taşlarının virüs korkusuna karşı önemi

Güncelleme:

Şifalı Taş Uzmanı Belgin Dal, içinde bulunduğumuz günlerin insanları olumsuzluğa ittiğini bununla beraber bağışıklık sisteminde bir takım bozuklar meydana geldiğini söyledi. Bu noktada uzmanlık anını konuşturan Dal, kehribar ve selenit taşlarının önemine vurgu yaptı.

Şifalı Taş Uzmanı Belgin Dal, dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronovirüsün yaydığı korkuyla insanlarda bağışıklık sisteminin bozulduğuna işaret etti. Dal, "Bağışıklık sisteminizi canlandıran kehribar veselenit taşlarınızıyanınızdan ayırmayın" tavsiyesinde bulundu.

ENDİŞENİN ADI YENİ TİP KORONAVİRÜS

Git gide korku salan koronavirüs, insanları 'koronavirüse mi yakalandım', 'Ya çocuğuma bir şey olursa', 'annem babam uzakta ya hasta olurlarsa' gibi düşüncelere sevk ediyor. Peki 'hayatın içinde sıkışmış' hissi veren bu korkuyla nasıl yaşarız? Şifalı Taş Uzmanı Belgin Dal bu ve bunun gibi tüm soruların yanıtını verdi.

"ZİHİN BEDEN VE RUH DENGEDE KALMALI"

Bu tip korkuların panik atak ya da anksiyete bozukluğuna yol açtığının altını çizen Dal, "Her birimiz korkmaya başladık. Bugünlerde insanların sevdiklerini kaybettiğini görüyoruz ancak yine de bu korkuları bırakarak zihin, beden ve ruhumuzu dengede tutmalıyız" dedi.

Kehribar ve selenit taşlarının virüs korkusuna karşı önemi

"KORKU TİTREŞİMİ EN HIZLA YAYILAN FREKANSTIR"

Halk arasında 'negatifi çağırmak' olarak bilinen korku titreşimi üzerinde duran Dal, "Bizler yaşamımızda her neyi düşünürsek onu yaşarız. Sevdiklerimizi kaybetmekten korkuyorsak sevdiğimizi kaybederiz. Zihin bilinçaltına yerleştirdiği kodu aktive eder. Bu kodun gerçekleşmesini sağlar. Korku titreşimi en hızla yayılan frekanstır. Frekans bir olayın birim zaman (genel olarak 1 saniye) içinde hangi sıklıkla, kaç defa tekrarlandığının ölçümüdür" ifedelerini kullandı.

"HER ŞEYİN ÖZÜ ENERJİDİR"

Korku titreşiminden ancak pozitif enerjiyle kurtulunabileceğini dile getiren Dal, "Her şeyin özü enerjidir. Düşünce enerjidir. Enerji sürekli titreşerek bir salınım oluşturur. Bizler de insanoğlu olarak sürekli titreşen enerjileriz. Bundan dolayı sürekli 'bana koronavirüs bulaşacak' korku frekansını yayarsanız bu kaçınılmaz olacaktır. Zihin bu titreşimi düşüncenizi gerçekleştirmek için frekans yayacak ve bedenin bağışıklık sistemini düşürecektir" dedi.

Kehribar ve selenit taşlarının virüs korkusuna karşı önemi

ŞİFALI TAŞLARIN VİRÜSE ETKİSİ

Koronavirüsün görünmez bir düşman olduğunu belirten Dal, "Bizler evrene yaydığımız korku frekansını zihin, beden ve ruhun denge frekansına getirebiliriz. Kendimize sesli olarak verdiğimiz telkinler, meditasyonlar, yaydığımız şifa frekansı, sosyal mesafe, maske ve içeriğinde çinko ile selenyum minerali taşıyan bağışıklık sistemini güçlendiren taşlar kullanabiliriz" diyerek uzman görüşü sundu.

Kehribar ve selenit taşlarının virüs korkusuna karşı önemi

"YURTDIŞINDA ECZANELERDE SATILIYOR"

Kehribarın önemini örnek vererek anlatan Dal, "İbni Sina zamanında kullandığı ve kitabında geçen kehribar bağışıklık sistemini güçlendren taşlardan bir tanesidir. Kanı sulandırma özelliği olan kehribar Avrupa'da özellikle Almanya'da çocuk doktorları tarafından reçeteye yazılır ve süt dişi çıkaran çocuklar için eczanelerde satılır. Nasıl ki kainattaki hiçbir zerreyi bilinçsiz kullanmıyorsak taşları da bilinçsiz kullanamayız. Edirne Selimiye Külliyesi'nin duvarında ilaç tabletlerinin kehribardan yapıldığı anlatılsa da kehribarı kanı pıhtılaşmayan kişiler kullanamaz" şeklinde konuştu.

Bir diğer şifalı taşın da selenit olduğunu söyleyen Dal, "Selenyum minerali içeren selenit taşı da deri gözeneğinden içeri girerek bağışıklık sisteminin güçlenmesine destek vermektedir. Selenyum minerali ayrıca kist ve alerji problemlerinde de yardımcı olmaktadır" diyerek bu taşların gönül rahatlığıyla kullanılabileceğini ifade etti.

Kehribar ve selenit taşlarının virüs korkusuna karşı önemi

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Koronavirüs Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

zümrütü anka:

Kadın şarlatanın biri, para için herşeyi yapan bir tip

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title