Haberler

Salda Gölü'nde 13 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Güncelleme:

Burdur'un Yeşilova ilçesinde bulunan Salda Gölü'ne ailesiyle birlikte tatil için gelen 13 yaşındaki çocuk, serinlemek için girdiği suda bir anda gözden kayboldu. Yaklaşık üç saat sonra 10 metre derinlikten sahile çıkarılan çocuk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Burdur'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü'ne giren 13 yaşındaki çocuk, hayatını kaybetti.

Denizli'nin Çivril İlçesi'nden Burdur'un Yeşilova ilçesinde bulunan Salda Gölü'ne ailesiyle birlikte tatil için gelen 13 yaşındaki çocuk, Salda Gölü'nde bir anda gözden kayboldu. Ailenin haber vermesi üzerine Su Altı Arama Timi, sağlık, polis, jandarma ve cankurtaran ekipleri olay yerine sevk edildi.

Salda Gölü'nde 13 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

3 SAAT SONRA SAHİLE ÇIKARDILAR

Burdur AFAD İl Müdürlüğü ekipleri de arama çalışmalarına destek verirken Antalya'dan gelen dalgıç polisleri, yaklaşık üç saat sonra çocuğu 10 metre derinlikten, sahile çıkardı.

Salda Gölü'nde 13 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

KURTARILAMADI

Salda Gölü sahilinde sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından küçük çocuk ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çocuk, Yeşilova Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Kaynak: ANKA / Yaşam

Yeşilova Burdur Çocuk Tatil 3.Sayfa Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title