Haberler

Ölen adamın beyni açıldı, son anlarında düşündükleri herkesi kahrediyor

Güncelleme:

Bilim insanları, 87 yaşında hayatını kaybeden epilepsi hastası adamın ölmeden önce ne düşündüğü öğrenmek için beynini incelemeye aldı. Adamın ölmeden 15 dakika önceden başlayarak geçmişteki günlerini hatırlaması, duyanların tüylerini ürpertti.

Ölüm, insanoğlu tarafından en çok merak edilen olguların başında geliyor. Kaçınılmaz son olması ve her insanın mutlaka tadacak olması nedeniyle ölümle ilgili konular da sık sık gündem oluyor. Son olarak ölümle ilgili gerçekleştirilen bir araştırma ise duyanların tüylerini ürpertti.

ÖLEN ADAMIN BEYNİNİ AÇTILAR

Bilim insanları, ölen birinin hayatını kaybetmeden kısa bir süre önce ne düşündüğünü öğrenmek adına bir çalışmaya imza attı. Frontiers in Aging Neuroscience'da yayınlanan çalışmada, 87 yaşında hayatını kaybeden epilepsi hastasının beyni incelendi.

GÜZEL GÜNLERİNİ YENİDEN AKLINA GETİRMİŞ

Araştırmacılar, vefat etmeden 15 dakika önce elektroensefalograma (EEG) kaydını başlattıkları adamın, ölümünden sonra da beynini inceledi. Söz konusu çalışmada adamın ölümüne kısa bir süre kala geçmiş yaşamındaki güzel günlerini hatırladığı ve daha sonra son nefesini verdiği tespit edildi.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Bilim İnsanı Yaşam Güncel Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'i jandarma personeli 7 yaralı

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'i jandarma personeli 7 yaralı

500

Yorumlar (30)

Sözünde duran Sevilir:

İNSAN BU DÜNYA GELİŞ GAYESİ NEDİR ALLAH cc KULLUK ETMEK..RABBİM BİZLERE HİDAYET VERSİN SON NEFESTE İMAN İLE ÖLMEYİ NASİP EYLESİN GERİSİ BOŞ AGA .Bİ VARSIN Bİ YOKSUN NE OLUCAK

569
109
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

günahlari ile yüzlesmek denir buna dünyada mekan Ahirette iman son nefeste iman ile gidemeyenler cehenneme hazir olsun tövbe edin iman edin hayir iyilik yapin

335
147
yanıtYanıtla
Necati Kaya:

Gerek bu dunyada,gerekse ahirette senin zihniyetinin yeri olmaz. Çünkü karanlık ve günahkarsınız.Cehennemin en mutena yerinde senin gibilerle buluşursunuz artık.

yanıt15
yanıt25
Deniz Güneşer:

Cehenneme hazır olsun ne demek ya sen ne hadle o şekilde konuşuyorsun kendini Mesih sananlardan farkın kalmıyor böyle konuşmanla

yanıt6
yanıt5
ismail ensar:

Bu durum 1444 sene once kuranı kerim kitabımızda belirtilmiş. Kimse buna şaşırmıyorda şimdi mi şaşırıyorlar. Yazık ki ne yazık. Oysa bir ayetin mealini tefsirini burada paylaşırsan eminim bu haberlerden daha mantıklı ve kaliteli olur

339
110
yanıtYanıtla
Varol Kara:

Gerçekten merak ettim, bilmiyorum. Yazarsanız çok memnun olur, bilgileniriz. Ölmeden 15 dk. öncesindeki insan beyni hakkında Kur'an ne diyor ??? Sure ve ayet numarası söyler misiniz?

yanıt147
yanıt51
Özlem Pınar:

Hiç güleceğim yok yıllardır bizim din adamlarımızın söylediği şey bu zaten ölürken son vakitlerinde bütün hayatın gözünün önünden perde gibi geçer ????

325
123
yanıtYanıtla
Güneyli 01:

Son anların...ödeyemediğim konut farturaaları adıma olan bir dünya icra dosyaları ev kira ödemeleri.sonn15 dakka kabus..

233
48
yanıtYanıtla
Alper Biçer:

halada bazı müslüman kardeşlerimiz islam dininin kafirlerden yüz yıllar önce önde olduğunu anlamıyor halbuki herkes islamı şeriatı dört dörtlük yaşarsa bütün insanlık islama göre kendine yol çizer ve dünya daha yaşanır ve daha güzel olur.

159
106
yanıtYanıtla
unal goral:

Sen sen ol Ölümü asla Unutmadan yaşa çünkü sen unutursan O seni unutmayacaktır asla ...

190
26
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title