Haberler

Menderes Belediyesi, Kurban Bayramı tatilinde sahillere hizmet verdi

Güncelleme:

Menderes Belediyesi, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde Gümüldür, Özdere ve Ahmetbeyli sahillerinde yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Belediye ekipleri, vatandaşların huzurlu bir tatil geçirmesi için sahada görev yaptı.

9 günlük Kurban Bayramı tatilinde Menderes sahillerine ilgi yoğun oldu. Menderes Belediyesi de vatandaşların huzurlu bir tatil süreci geçirmesi için görev başındaydı.

Kurban Bayramı tatilinde Gümüldür, Özdere ve Ahmetbeyli milyonlarca kişiyi ağırladı.

Bayram tatili öncesinde hazırlıklarını tamamlayan Menderes Belediyesi, tatil boyunca ekipleriyle sahadaydı. Belediyenin Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü başta olmak üzere tüm müdürlükleri tatilde de mesai yaptı. Özellikle 43 kilometrelik sahil şeridinde ekipler yoğun bir çalışma yaptı.

"EN İYİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

İlçede bayram tatilinin büyük bir yoğunlukla geçtiğini kaydeden Menderes Belediye Başkanvekili Erkan Özkan, "Bayram öncesi ilçedeki tüm hazırlıklarımızı tamamlamıştık. Hem bayram olması hem de tatil süresinin uzun olması nedeniyle ekiplerimizle yoğun bir çalışma gerçekleştirmiştik. 9 günlük süreçte de ekiplerimizle birlikte sahadaydık. Vatandaşlarımız başta olmak üzere ilçemizde ağırladığımız misafirlerimizin huzurlu ve güvenli bir bayram tatili geçirmesi için teyakkuz halindeydik. Turizm bölgemiz olan Gümüldür, Özdere ve Ahmetbeyli'de yaşanacak yoğunluk için özel hazırlık yapmıştık. Çok şükür yoğun bir dönemi başarıyla atlattık. Menderes Belediyesi olarak en iyi hizmeti sunmak adına çalışıyoruz. Güzel ilçemizin her bir noktasına eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Menderes'imizi İzmir'in gözbebeği ilçesi yapmak adına görevimizin başındayız" dedi.

Kaynak: ANKA / Yaşam

Kurban Bayramı Gümüldür Özdere Kurban Tatil Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title