Haberler

Konak Belediyesi İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Kadının Gücünü Sergiliyor

Güncelleme:

Konak Belediyesi'nin İzmir Enternasyonal Fuarı'ndaki standı, Konak Kadın Kooperatifi ile birlikte kadının gücünü sergiliyor. Stand, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

İzmir Enternasyonal Fuarı'nda bu yıl da yerini alan Konak Belediyesi'nin standı ilk günden bu yana gördüğü yoğun ilgiyle fark yarattı. İzmir'in tanıtımına katkı koyan Konak Belediyesi, stantta el emeği ürünlerini sergileyen Konak Kadın Kooperatifi ile kadının gücünü ön plana çıkardı.

Konak Belediyesi, 92. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) Belediyeler Sokağı'ndaki standında bu yıl da ziyaretçilerini ağırlıyor. Fuar açılışında Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'un CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi ve Konak Belediyesi Meclis Üyeleriyle birlikte yaptığı ziyaretiyle start alan stant, ilk günden bu yana ziyaretçi akınına uğradı. Birbirinden renkli gösteriler ve eğlenceli atölyelere ev sahipliği yapan Konak Belediyesi standına bu yıl Konak Kadın Kooperatifi damga vurdu. Fuar standında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Batur, tüm İzmirlileri 92. İEF'ye ve Konak Belediyesi standına davet ederek, "İzmir'imizin tanıtımında köklü bir yeri olan İEF'de Konak Belediyesi olarak bu yıl da yer aldık. Standımıza yoğun ilgi gösteren tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

FUAR'A ÖZEL ETKİNLİKLER

Konak Belediyesi'nin İEF'in 92'nci yılına özel hazırladığı standı, ziyaretçilerini Belediyeler Sokağı'ndaki yerinde ağırlıyor. Standı ziyaret eden yerli ve yabancı konuklar, İzmir'in kalbi Konak'ı tanıtan hediyelerle karşılanırken, Konak ve İzmir hakkında merak ettikleri sorunların yanıtlarını güler yüzlü personelden alıyor. Standa gelenler karikatürlerini çizdirip, 360 derece selfie çekiminin keyfini yaşarken çocuklar da kukla gösterisi ve kendileri için hazırlanan farklı atölye çalışmalarında eğlenceye doyuyor. Stantta her gün dünyanın farklı yörelerine ait dans gösterileri de yapılıyor.

KADININ GÜCÜ DÜNYAYA KONAK'TAN DUYULUYOR

Bu yıl Konak Belediyesi'nin Fuar'da yarattığı en güzel ve en güçlü etkiyi ise Konak Kadın Kooperatifi oluşturdu. Kadınların sesini bu kez İEF aracılığıyla duyuran kooperatif, kadınların el emeği üretimlerinin de sergi ve satışını yapıyor.

Kaynak: ANKA / Yaşam

Konak Belediyesi İzmir Konak Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title