Haberler

Kadın muhtar çocuklarla buluştu, sokak sokak temizlik yaptı

Güncelleme:

Niğde'de çocuklar, İnönü Mahallesi Muhtarı Tuğba Somkaya ile birlikte 'Dünya Çevre Günü' vesilesiyle sokak sokak temizlik yaptı. Muhtar Somkaya, çevre temizliği yaparak farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Kadın muhtar çocuklarla buluştu, sokak sokak temizlik yaptı

NİĞDE - Niğde'de çocuklar, İnönü Mahallesi Muhtarı Tuğba Somkaya ile birlikte ' Dünya Çevre Günü' vesilesiyle sokak sokak temizlik yaptı.

'Dünya Çevre Günü' sebebiyle İnönü Mahalle Muhtarı Tuğba Somkaya ile bir araya gelen mahalle çocukları, temizlik görevlilerine destek olmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla sokak sokak çöp topladı. Muhtar Somkaya yaptığı açıklamada: "Çevre yoksa gelecek yok demektir. Eğer çevreye sahip çıkıyorsak, çevreye gerekli ihtimamı gösteriyorsak, çevrenin koruma ve kullanma dengesini bozmuyorsak, gelecek var demektir. Mahalle sakinleri olarak elimizden geldiğimiz kadarıyla çevremizi temizlemeye çalışıyoruz. Herkesin buna katkı vermesi gerekiyor. Mahallemizin çocuklarıyla farkındalık oluşturmak için çevre temizliği yaptık. Daha temiz bir hayat için çevremizi temiz tutmalıyız" dedi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Dünya Çevre Günü Dünya Niğde Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title