Haberler

Camiye ayakkabı ile girip imama bağıran şahsa cemaat sessiz kalmadı! O anlar güvenlik kamerasında

Güncelleme:

Isparta'da camiye ayakkabı ile giren bir kişi, namaz kıldıran imamın yanına gidip tartıştı. İmama bir şeyler söyleyen adama cemaat sert tepki gösterdi. Koşarak camiden çıkan şahsın akli dengesinin yerinde olmadığı, hastanede tedavi altına alındığı belirtildi. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, İl Müftülüğü şahıs hakkında Isparta Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Isparta'da bir vatandaşın akşam namazı sırasında camiye ayakkabı ile girip namaz kıldıran imamın yanına giderek tartıştığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. İl Müftülüğünden yapılan açıklamada şahıs hakkında Isparta Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

Camiye ayakkabı ile girip imama bağıran şahsa cemaat sessiz kalmadı! O anlar güvenlik kamerasında

CAMİYE AYAKKABI İLE GİRİP İMAMLA TARTIŞTI

Olay 21 Eylül Perşembe günü şehir merkezindeki Vanlı Camiinde meydana geldi. Akşam namazı sırasında bir kişi ayakkabıları ile cami içerisine girerek namaz kıldıran imamın yanına gitti. İmama bir şeyler söyleyen şahsı, camide bulunan cemaat tepki göstererek uzaklaştırdı.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde şahsın ayakkabıları ile camiye girdiği, namaz kıldıran imamın yanına gittikten sonra imamla konuşmaya çalıştığı, bu sırada camide bulunan vatandaşların tepki göstermeleri yer aldı. Görüntülerde şahsın tepki üzerine camiden koşarak çıktığı görüldü.

Camiye ayakkabı ile girip imama bağıran şahsa cemaat sessiz kalmadı! O anlar güvenlik kamerasında

İL MÜFTÜLÜĞÜ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Konuyla ilgili olarak Isparta İl Müftülüğünden açıklama geldi. Müftülükten yapılan açıklamada, "İlimiz Müftülüğüne bağlı Vanlı Camiinde 21/09/2023 Perşembe günü akşam namazında, bir kişi ayakkabı ile cami içerisine girmiş ve namaz kılan cami görevlisinin yanına yaklaşarak imam hatibe ne dediği tam anlaşılamayan bazı şeyler söylemesi üzerine, cami görevlisi tarafından gereken ikaz ve uyarı yapılmıştır. Olay ile ilgili olarak Isparta Cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacak olup ayrıca konu hakkında gerekli inceleme ve soruşturma başlatılmıştır" denildi. Öte yandan şahsın akli dengesinin yerinde olmadığı, hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Isparta Cemaat Suç Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title