Haberler

İskenderun'da cenazeler karıştı: Türk vatandaşın naaşı Suriyeli aile tarafından teslim alınınca gerginlik yaşandı

Güncelleme:

Hatay'ın İskenderun ilçesinde özel bir hastanede tedavi gören ve hayatını kaybeden iki kişinin cenazesi karışınca gergin saatler yaşandı. Türk vatandaşın naaşının Suriyeli bir aile tarafından teslim alınarak Reyhanlı ilçesinde kimsesizler mezarlığına gömüldüğü ortaya çıktı.

İskenderun'da bir hastanede tedavi gören Mehmet Şahin vefat edince morga kaldırıldı. Morgda üzerinde isim yazan naaşın babalarına ait olmadığını fark eden Behzat ve Fikret Şahin kardeşler, hastane yetkililerine haber verdi. Yapılan araştırmada Mehmet Şahin'in cenazesinin aynı gün vefat eden ve morga konan Suriyeli Abdulkadir Cuma Burka'nın yakınları tarafından teslim alınarak Reyhanlı ilçesinde Suriyeliler mezarlığında defnedildiği anlaşıldı. Bunun üzerine Burka'nın yakınları hastaneye çağrıldı.

İskenderun'da cenazeler karıştı: Türk vatandaşın naaşı Suriyeli aile tarafından teslim alınınca gerginlik yaşandı

HASTANEDE BÜYÜK GERGİNLİK YAŞANDI

İki ailenin hastane önünde karşılaşmalarında yaşanan tartışmada Burka ailesi, "Bize cenazeyi hastaneden biri teslim etti. Biz de baktığımızda boynunda ismi yazıyordu. Donmuş ve şişmişti babamıza çok benziyordu."

Sinirlerin gerildiği hastanede Şahin ailesi, Suriyeli Burka ailesinin Reyhanlı'ya defnettiği cenazenin tekrar getirilmesini istediler. Gergin anların yaşandığı hastaneye polis çağrıldı. Polisler, tarafları sakinleştirerek olay çıkmasını önledi.

İskenderun'da cenazeler karıştı: Türk vatandaşın naaşı Suriyeli aile tarafından teslim alınınca gerginlik yaşandı

MEZAR AÇILDI GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Savcılık kararıyla Reyhanlı'ya defnedilen Mehmet Şahin'in mezarı açıldı. Oğulları tarafından teşhis edilmesinin ardından şahsın naaşı mezardan çıkartılarak İskenderun'a getirildi.

Suriyeli Abdulkadir Cuma Burka'nın yakınları da kendi cenazelerini alarak defnedilmek üzere Reyhanlı'ya götürdü. Mehmet Şahin'in yakınları karışıklıktan dolayı hastane görevlileri hakkında hukuki işlem başlatacaklarını söylediler.

İskenderun'da cenazeler karıştı: Türk vatandaşın naaşı Suriyeli aile tarafından teslim alınınca gerginlik yaşandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Mehmet Şahin İskenderun Reyhanlı Haberler

500

Yorumlar (8)

Dori:

Suriyeli kendi topragı yerine benim topragıma gömülüyor. Vatanını sevmeyip ihanet edip savasmaktan kacanlara(yaşlılar,cocuklar,kadınlar haric) benim vatanımı sevdirmeye calısıyorlar. Nargile takımını alan geliyor türkiye ye

30
7
yanıtYanıtla
ŞEREF:

İYİDE SEN NERDEN GELDİN ÜLKE BU SENİN HADDİNEMİ AKLINCA LAF SÖYLÜCEN HADDİNİ BİL HADDİNİ

yanıt4
yanıt25
ADNAN:

KEŞKE ADIN GİBİ ŞEREFLİ OLSAYDIN

yanıt2
yanıt2
emrah:

hayırdır yav senin nerden vatanın oluyor bende niğdeliyim mal sahibi mülk sahibi allahtır allahda çooook zengindir sen kimsinki böyle konuşuyon benim falan vatandaşsın mekül taşınmazın arazin var bu toplumun kuralları var uyan herkes bu devlette yaşamaya layıktır uymayan hapisane var azap var neyse önce allah de sonra konuşuruz hadi by önce insan ol sora müslüman sora türk olursun türk olmakla başın göe ermiyor amerikalısı uzaya giştti bizim kadar övünmüyor yeter be muhtaca yardım edecez okadar

yanıt2
yanıt6
emrah:

arkadaşlar falanca ülkelerde her cinsten insan var ama sizin kadar nankör değiller üç beş süriyeliyi barındıramadınız brakın yaşasınlkar dünya geniş ne kıskanıyon kör zihniyetten vaz geçin kürtler kadar nankör olamazlar suriyeliler afkanlar yada benzerleri iyidir kürtlerle ugraştık bunlarla hayli hayli ugraşırız

yanıt2
yanıt14
Sümbüllü:

Suriye Türk Toprağıdır. Suriyeliler de Kadim Türk yurdunun vatandaşıdır. Osmanlı değil Türk

yanıt0
yanıt0
TİREBOLULU HASAN PAŞANIN OĞLU TOLGA PAŞA:

EN BÖYÜK HATA HASTANENİNDİR HASTANENİN. BURADA EN BÖYÜK SUÇLU HASTANEDİR HASTANE. ŞİMDİ AÇIN TAZMİNAT DAVASI ON TANEDE 20 TANEDE ''AGUBAT''TUTUN SONLARINI BİR GÖRSÜNLER. AGUBAT AMA AZILI AGUBAT ÖYLE MÜLAYIM AGUBAT DEĞİL. TUTTUĞUNU KOPARIP ALAN AGUBAT. ENDAMINI O ZAMAN GÖRSÜNLER.

8
4
yanıtYanıtla
Loo:

Hatayda sureyiler yaşıyo zati

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title