Haberler

Hürriyet Mahallesi Spor ve Yaşam Merkezi Kısa Süre Sonra Hizmetine Giriyor

Hürriyet Mahallesi Spor ve Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulunan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, spor ve yaşam merkezinin kısa süre içinde hizmete gireceği bilgisini verdi.

Hürriyet Mahallesi Spor ve Yaşam Merkezi'nde incelemelerde bulunan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, spor ve yaşam merkezinin kısa süre içinde hizmete gireceği bilgisini verdi.

Beraberinde Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve ilgili birim müdürleri ile yapımı devam eden projeleri inceleyen Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. Bilecik Belediyesinin bütün mahallelerde güzel ve önemli çalışmalar gerçekleştirdiğine vurgu yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Hemşehrilerimiz gerçekten bizler için çok önemli ve bizler de onlara layık eserler hazırlamaya gayret gösteriyoruz. Yapımı devam eden Hürriyet Mahallesi Spor ve Yaşam Merkezinde teknik ekibimizle incelemelerde bulunduk. Birlik ve beraberlik içerisinde el ele gönül gönüle vererek bu güzide topraklara hizmet etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bilecik Belediyesi olarak uygulamaya koyduğumuz Spor Merkezlerimiz, mahalle sakinlerimize ve Güreş, Tekvando ve Halter gibi salon sporu yapan sporcularımıza güzel ve verimli zaman dilimi geçirmelerine imkan verecek. Mahalle sakinlerinin ve sporcularımızın spor ve yaşam alanında güzel imkanlarla buluşacağı spor merkezimizde inşaat çalışmaları büyük oranda tamamlandı, İnşallah çok kısa bir süre içerisinde tamamlayarak vatandaşlarımızın ve sporcu kardeşlerimizin hizmetine sunacağız" İfadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Hürriyet Mahallesi Abdullah Ay Selim Yağcı Bilecik Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title