Haberler

Elazığ'da inşaat işçisi iş makinesi ile kamyon arasında kalarak hayatını kaybetti

Güncelleme:

Elazığ'da Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar gören bir binanın yıkımı sırasında, inşaat işçisi Ahmet Bozkurt, iş makinesi ile park halindeki kamyonun arasında sıkışarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

ELAZIĞ'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar gören binanın yıkımı sırasında manevra yapan iş makinesi ile park halindeki kamyonun arasında kalan inşaat işçisi Ahmet Bozkurt (59), yaşamını yitirdi, 2 kişi gözaltına alındı.

Olay, akşam saatlerinde Saratik Mahallesi'nde meydana geldi. Kahramanmaraş merkezli depremde ağır hasar gören 4 katlı bir binanın yıkımı sırasında, yıkım şirketinde çalışan inşaat işçisi Ahmet Bozkurt, manevra yapan iş makinesi ile park halindeki hafriyat kamyonu arasında sıkışarak ağır yaralandı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bozkurt, ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldığı sırada, yolda hayatını kaybetti. Bozkurt'un cenazesi, otopsi için morga götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kepçe operatörü İ.Ç. ve yıkım şirketinin sorumlusu İ.E., gözaltına alındı. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Ahmet Bozkurt Kahramanmaraş Bozkurt Elazığ Kaza İnşaat Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title