Haberler

Deniz üzerinde belli aralıklarla ortaya çıkan kırmızı ışık huzmesi yeniden görüldü

Güncelleme:

Antalya'nın Serik ilçesinde geçtiğimiz günlerde deniz üzerinde kırmızı bir ışık huzmesi şeklinde ortaya çıkan ve görenleri heyecanlandıran görüntü yeniden yaşandı. Otel çalışanı görüntünün bu kez de denizden çıktığını belirterek, "Her gün karşılaşmamız devam ediyor. 8 gündür çıkıyor. Komşu olduk neredeyse" diye konuştu.

Antalya'nın Serik ilçesinde geçtiğimiz gün kıyıdan açıkta, deniz üzerinde havada duran esrarengiz cisim bir kez daha görüldü.

Serik ilçesi Boğazkent Mahallesinde 5 yıldızlı bir otelde görevli olan Ali Can, "Daha önce medyaya düşen haberde bir cisim gördüğümü söylemiştim. Bu cismi gören kameralar gece görüş ve ısıyı algılayabilen kameralardır. Bu cisim net olarak çıplak gözle gözükmüyor. Sahile indim, ne telefonun kamerası ile ne de çıplak göremedim. Onun yaymış olduğu kırmızı ışığı kamera ya ısısını ya da enerjisini algılıyor. Işığın denizin üzerinde ya da içinden çıkarken yine kameralara takıldı" diye konuştu.

"8 GÜNDÜR BELLİ ARALIKLARLA ÇIKIYOR"

Can, "Bu görüntü 8 gündür zaman zaman belli aralıkla ortaya çıkıyor. Bunu her gün takip ediyorum. Çıplak gözle görünmüyor sadece ısı veya ışık yayıyor. Bu gördüklerim kafamı karıştırıyor ama artık alıştım. İlk zamanlar biraz heyecan yaptı. Bazen diyorum gelip çay kahve içecek. Bu moda geldik neredeyse her gün birbirimize bakışıyoruz. Her gün karşılaşmamız devam ediyor. 8 gündür burada. Ayın 3'ünden itibaren 1 haftadır komşu olduk neredeyse" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Boğazkent Antalya serik Yaşam Haberler

500

Yorumlar (20)

kedidir kedi:

Galaxi liderimize oy vermeye gelmişşlerdir b

8
1
yanıtYanıtla
vefa:

israilin yeni bir gizli projesi olabilir çevre ülkelerini takip etmek için

2
7
yanıtYanıtla
comolokko:

yasaklardan dolayı bir grup zengin yatla açılıp parti veriyorlar ne var bunda , ışıklar içinde uyumuyorlar raks ediyorlar.

2
6
yanıtYanıtla
A.Hoca:

Kaçın kaçın uzaydan dış güçler geldi

4
3
yanıtYanıtla
Sedat:

Türkiyenin üzerinde çalıştığı gizli bir projesi olabilir

4
3
yanıtYanıtla
duyun:

uzaylılardır yavvv

5
0
yanıtYanıtla
ceto:

bunlar uzayli abiler milyon kilometreden geliyorlar sadece bir isik gösterip gidiyorlar akli dengesi bozuk manyak uzayli bunlar hep ya bir ISIK ya bir ISIK uzayli gören varmi yok :)) LOKUMLARA bakacam pesimden gelin bos islerle ugrasan cok . .

2
2
yanıtYanıtla
Açıklanacaklar:

Yakında açıklanacak. Az kaldı. Artık zamanı. Geldi

4
0
yanıtYanıtla
izlem:

kedidir o kedi

1
3
yanıtYanıtla
,.-.,:

yaz sezonu veya oteller dolu olsa üstsüzleri dikizlemek icin dogu istikametinden gelmis uzaylilar derdim ama mevsimi degil he he he.

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title