Haberler

Başkan Köşker Silvanlılarla Kardeşlik İftarında Buluştu

Bir dizi ziyaret, açılış ve program için ekibiyle birlikte Diyarbakır’ın Silvan ilçesine giden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, tarihi Selahaddin Eyyubi Camii önünde kurulan kardeşlik sofrasında 2 bin Silvanlı ile birlikte iftar yaptı.

Bir dizi ziyaret, açılış ve program için ekibiyle birlikte Diyarbakır'ın Silvan ilçesine giden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, tarihi Selahaddin Eyyubi Camii önünde kurulan kardeşlik sofrasında 2 bin Silvanlı ile birlikte iftar yaptı.

İçişleri Bakanlığı tarafından Silvan Belediyesi'ne danışman olarak görevlendirilen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Silvanlılarla ile bir araya geldi. Tarihi Selahaddin Eyyubi Camii önünde düzenlenen kardeşlik iftarına ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker eşi Ragibe Köşker'in yanı sıra Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Adem Çelik, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Nilay Ayran ve binlerce Silvanlı katıldı.

Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Adem Çelik iftar öncesi gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında, "Gebze Belediyesi ve Silvan Belediyesi olarak kurduğumuz bu kardeşlik soframıza geldiniz, katıldınız. Bizlerle beraber olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu güzel programda bizlerle bir arada bulunan Gebze Belediyemize, bu gönül sofrasını, Halil İbrahim sofrasını bizlere açan, kıymetli Silvanlılarla buluşturan, paylaşan belediye başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında, "Bu dostluk ve kardeşlik sofrasıdır. Rahmet ayı, mağfiret ayı olan ve sonunda cehennem azabından kurtulduğumuz bir ay olan bu mübarek Ramazanda, böyle güzel bir sofrada, Silvanlı hemşerilerimizle, ailelerimizle birlikte iftar açmak, bize büyük bir keyif veriyor. Ramazan ayınızı en kalbi duygularımla tebrik ederim" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Adnan Köşker Silvan Gebze Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title