Haberler

Balıkesir Havran'da Fırtına ve Hortum Etkili Oldu

Güncelleme:

Balıkesir'in Havran ilçesinde meydana gelen fırtına ve hortum çatı uçurmalarına ve elektrik direklerinin devrilmesine neden oldu. Havran Belediyesi ekipleri zarar tespit çalışmalarına başladı.

Balıkesir'de fırtına ve hortum etkili oldu: Çatıları uçurdu, elektrik direklerini devirdi

BALIKESİR - Balıkesir'in Havran ilçesinde fırtına ve hortum etkili oldu. Çatıları uçurdu, elektrik direklerini devirdi.

Kısa süreli etkili olan fırtına ve oluşan hortum merkez Çiğitzade Mahallesi'nde etkili oldu. Bazı evlerin çatıları uçtu, elektrik direkleri devrildi. Bazı eski evlerde çökmeler meydana geldi. Araçlar zarar gördü.

Zarardan hemen sonra bölgeye giderek ekipleri seferber eden Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, hasar tespit çalışmalarını yerinde inceleyerek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Balıkesir Büyükşehir İtfaiyesi ekipleri ise en kazı kaldırdı. Havran Belediyesi ekipleri 7/24 esaslı çalıştığı ve olumsuz hava şartlarından oluşabilecek her türlü durum ile ilgili; zabıta birimi 0266 432 51 53 - WhatsApp Hattı 0532 432 74 73 numaralı telefonlardan ulaşılabileceği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Balıkesir Fırtına Havran Yerel Haberler Doğal Afetler Yaşam Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title