Haberler

Balıkesir'de vatandaşlardan BALBUCKS'a tam not

Güncelleme:

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALBUCKS, dünya kahvelerini ve lezzetli ürünleri yüzde 50 daha ucuz fiyat politikası ile sunarak vatandaşlardan tam not aldı. BALBUCKS, Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın talimatı ile ilçelerde de şubeleşme çalışmalarına başladı.

Balıkesir'de vatandaşlardan BALBUCKS'a tam not

BALIKESİR 7'den 70' herkese; dünya kahvelerini ve lezzetli ürünleri yüzde 50 daha ucuz fiyat politikası ile sunan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BALBUCKS vatandaşlardan tam not aldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, tarihi Zağanos Paşa Camisi'nin meydanına bakan alanda Kurban Bayramı öncesi açtığı BALBUCKS ile sosyal belediyecilik adına yine güzel bir projeye imza attı. Dünyaca ünlü sıcak - soğuk içecekler, sandviç ve tatlılardan oluşan lezzetli ürünler; her kesimden insanın kolaylıkla temin edebilmesi için yüzde 50 daha ucuz olarak tezgahta yer alıyor. 7'den 70'e herkesin keyifli bir zaman geçirebileceği mekanda 17 personel sabah 08.00'dan gece yarısına kadar hizmet veriyor. Hem fiyat hem de lezzet olarak vatandaşlardan tam not alan BALBUCKS, Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın talimatı ile ilçelerde de şubeleşme çalışmalarına başladı.

BALBUCKS şubeleşecek

BALBUCKS'ın, fiyat politikası ile emeklilere ve özellikle öğrencilere hitap eden sosyal bir tesis olduğunu söyleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Üniversitelerimizin ve insanlarımızın yoğun olduğu bölgeler başta olmak üzere 20 ilçemizin tamamında belirli periyotlarla BALBUCKS'ın şubelerini açmayı planlıyoruz. Yeni konseptimizde kahve, fresh, hafif, lezzetli ürünlerin dışında; peynirimizi, balımızı, zeytinimizi de Türkiye'ye tanıtacağız. Her yaştan vatandaşın gözde mekanı hakine gelen bu sosyal tesislerimiz şehrimize, vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Yücel Yılmaz Balıkesir Dünya Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title