Haberler

Aydın'da sahipsiz köpeklerin saldırısında bir kişi yaralandı

Güncelleme:

Aydın'ın Efeler ilçesinde bir kişi, oğlunu sahipsiz köpeklerin saldırısından kurtarmak isterken yaralandı. Köpeklerin saldırısı sonucu bacaklarından ve kolundan yaralanan kişi, hastanede tedavi edildi.

Aydın'ın Efeler ilçesinde bir kişi, oğlunu sahipsiz köpeklerin saldırısından kurtarmak isterken yaralandı.

Akın Ersoy, Armutlu Mahallesi'ndeki tarlasında çalıştığı sırada, yakındaki oğlu Tuğra Berk Ersoy'a (10) bölgedeki sahipsiz köpeklerin koşarak yaklaştığını gördü.

Çocuğunu olası bir saldırıdan kurtarmak için hamle yapan Ersoy, köpeklerin saldırısı sonucu bacaklarından ve kolundan yaralandı.

Kendi imkanlarıyla Aydın Devlet Hastanesine giden Ersoy, tedavisinin ardından kuduz ve tetanoz aşısı yapılarak taburcu edildi.

Ersoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, "İş yaptığım sırada 3-5 sokak köpeği çocuğuma saldırdı. Çocuğumu kurtarırken köpekler bana saldırdı. Dışarıda sahipsiz belki 50 köpek var. Biz bu durumdan rahatsızız. Bugün çocuğumu kurtardım ama orada ben olmasaydım çocuğuma ne olurdu." dedi.

Kaynak: AA / Yaşam

Efeler Aydın Sağlık Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title