Haberler

AK Parti Bahçesaray ilçe teşkilatının ziyaretleri

Güncelleme:

AK Parti Bahçesaray İlçe Başkan Cumali Sabırlı, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çığda hayatını kaybeden yerel yönetimlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Emirhan Kaymaz'ı mezarını ziyaret ettiler.

Ak Parti Bahçesaray İlçe Başkan Cumali Sabırlı, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çığda hayatını kaybeden yerel yönetimlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Emirhan Kaymaz'ı mezarını ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz hafta AK Parti Bahçesaray 7. Olağan Genel Kurulunda güven tazeleyerek yeniden göreve seçilen mevcut başkan Cumali Sabırlı, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaretlere başladı. Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, ilk ziyaretlerini 4 Şubat 2020 tarihinde Van-Bahçesaray karayolunda düşen çığın altında kalarak hayatını kaybeden yerel yönetimlerden sorumlu ilçe başkan yardımcısı Emirhan Kaymaz'ın mezarını ziyaret ederek dua ettiler.

"Sündüz şehitlerine ziyaret"

Başkan Sabırlı ve yeni yönetim kurulu üyeleri daha sonra 27 yıl önce 18 Temmuz 1993'te PKK'lı teröristler tarafından Bahçesaray ilçesindeki Sündüz Yaylası'nda yaşayan sivilleri hedef almış, 14'ü çocuk 24 kişiyi kurşuna dizilerek katledilen Sündüz Şehitliğini ziyaret ederek şehitlere dua ettiler.

"Kaymakam Muhammet Öztabak'a ziyaret"

Başkan Sabırlı ve yeni yönetim kurulu üyeleri son olarak ta ilçe Kaymakamı Muhammet Öztabak'ı makamında ziyaret ettiler. Sıcak bir ortamda geçen ziyaretten memnun ayrılan Başkan Sabırlı, Kaymakam Muhammet Öztabak'ı ziyaret ettik. İlgi ve alakalarından ötürü kendilerine teşkilatım adına sonsuz teşekkürler ederim" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Bahçesaray AK Parti Kaymaz Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024? 2-3 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Sakla Beni final mi yapıyor? Sakla Beni bitiyor mu 2024? İnci Taneleri final mi yapıyor? İnci Taneleri bitiyor mu 2024?
title