Haberler

Yasak aşkın ortaya çıkmaması için ölen sevgilisini giydirip kapı önüne bıraktı

Güncelleme:

Bursa'da bir şahıs, evinde geceyi birlikte geçirdiği evli sevgilisini fenalaşması üzerine kıyafetlerini giydirip kapının önüne bıraktı. Polisi arayıp "Bir kadın bayılmış" ihbarı yapan adam, kadının öldüğünü öğrenince kaçtı. Ekipler kısa sürede şüpheliyi yakaladı.

Eşine, halasına gideceğini söyleyerek çıkan Nuray E. sevgilisi Yusuf A'nın evine gitti. Çift geceyi birlikte geçirmeye karar verdi. Nuray E. eşini arayarak sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle halasında kalacağını söyledi. Çift, birlikte olduktan sonra Yusuf A. duşa girdi. İddiaya göre Yusuf A. yatak odasına geri geldiğinde kadını hareketsiz yatarken buldu. Yusuf A., Nuray E'yi giydirip evin bulunduğu apartmanın girişine bıraktı.

Yasak aşkın ortaya çıkmaması için ölen sevgilisini giydirip kapı önüne bıraktı

POLİSİ ARAYIP HABER VERDİ

Yusuf A. 112'yi arayarak, kapısında bir kadının baygın yattığını bildirdi. Adrese gelen sağlık ekipleri, Nuray E.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Bir süre sonra ekiplerin yanına gelen Nuray E'nin öldüğünü öğrenen Yusuf A., korkuyla kadının cep telefonunu alıp kaçtı.

İŞ YERİNDE YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptığı çalışmalar sonunda Nuray E.'nin gece Yusuf A. ile birlikte kaldığını, kadını bina girişine Yusuf A'nın bıraktığını tespit etti. Yusuf A., Orhangazi ilçesinde, çalıştığı iş yerinde gözaltına alındı.

Yasak aşkın ortaya çıkmaması için ölen sevgilisini giydirip kapı önüne bıraktı

"CİNSEL GÜCÜ ARTIRICI İLAÇ KULLANDIM, O KULLANMADI"

Yusuf A'nın polisteki ifadesinde, "Nuray'la aramızda ilişki vardı. Evli olduğunu biliyordum. Gündüz buluştuk. Geceyi de birlikte geçirmek istedik. Eşini arayıp, halasında kalacağını söyledi. Gece birlikte olduk. Ben cinsel gücü artırıcı ilaç kullandım ama o kullanmadı. Duşa girdim. Çıktığımda Nuray'ın fenalaştığını gördüm. Yanına gittiğimde bilinci kapandı" dedi.

Yasak aşkın ortaya çıkmaması için ölen sevgilisini giydirip kapı önüne bıraktı

"KENDİNE GELMEYİNCE, ÜSTÜNÜ GİYDİRİP KAPIYA BIRAKTIM"

Şahıs, ifadesine şu sözlerle devam etti: "Kendine getirmeye çalıştım ama olmadı. Ben de üstünü giydirip, kapıya bıraktım ve polisi arayıp, olay yerinden ayrıldım. İlişkimiz ortaya çıksın istemiyordum. Sonra ne olduğunu merak edip, geri döndüm. Öldüğünü söylediler. Korkup kaçtım. Nuray'ın evimde kalan telefonunu da aldım ve götürüp bir yere attım. Ben öldürmedim" dediği öğrenildi.

Yusuf A. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelinin, savcılık sorgusu devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (784)

Ayse:

Kadin belkide kocasinda bilamadigini adamda bulmustur.mesela ilgi alaka sevgi sevkat bilemeyizki belkide kadin bosanmak istiyordur kocasindan korkuyordur bosanmak icin olamazmi bu hayatta hersey olur allah kimseye kotu getirmesin.

46
190
yanıtYanıtla
Nur gül:

Senin bahsettiğin sevgi alaka şefkate biz namussuzluk diyoruz VESSELAM zaten Allah belasını vermiş. Keşke herkesin yediği haltlar bu şekil ortaya çıksa. Virüsten ölen ölene ama insanlıkta bir gram utanç yok

yanıt142
yanıt19
C4:

Kesss.... peynir seni.

yanıt25
yanıt14
Neeee:

Aynen her sıkılan aldatsın deği mi? Allah aşkına umduğunu bulamıyorsa boşansın, ha boşanamaz belki derseniz zaten boşamayan adam aldattığını öğrenince yine öldürmek ister öyle psikopattır yani. Aldatmayı meşrulaştırmayın

yanıt76
yanıt13
YusfA:

Adres belli sende gidebilirsin

yanıt31
yanıt11
Sevim:

Zina yapmak şart dimi böylelikle sevgi şefkat görürsün o adam onu sevse o halde sokağa atacagina hastaneye götürür sacmalayin zinanın açıklaması olamaz

yanıt101
yanıt6
Fikir:

Insanin fikri neyse zikride o dur. Evliysen niyetin belli.degilsende pusulan sasmis.

yanıt37
yanıt6
Mihriban:

Ne kadar da rahatsınız . Artık bir çoğu insana zina yapmak normal geliyor size de olduğu gibi.. mutsuz dahi olsa hiçbir gerekçesi yoktur bunun . Su testisi su yolunda kırılır . Allah yardım,merhamet etsin çok acı bir ölüm

yanıt48
yanıt6
İshak43:

Vay be sen demek eşinde bulamadığın bazı şeyleri boşanmadan başka erkekler de bulacaksın ha? Yazıklar olsun senin gibilere! Kocasından korktuğu için diye senaryoyu uydurmuşsun hemen kocasından korkan kocasını aldatır mı? Hadi hayan kalmamış az biraz akılda mı kalmadı acaba?

yanıt41
yanıt3
İbrahim:

Zinanın Mazereti Olmaz. CEAB-I HAKKIN Kabir azabi ile ve Cehennem gibi Adil bir Ateşile Gösterir zinakara ve zina yapanlara...

yanıt22
yanıt0
Tüm 784 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title