Haberler

Yaralıya İlk Müdahale Stajyer Sağlık Lisesi Öğrencisi Yaptı

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde otomobil ile elektrikli bisikletin çarpışması sonucunda meydana gelen kazada yaralanan Suriye uyruklu Muhammed Elhalef'e ilk müdahaleyi, Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Beyza Şahin yaptı.

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde otomobil ile elektrikli bisikletin çarpışması sonucunda meydana gelen kazada yaralanan Suriye uyruklu Muhammed Elhalef'e ilk müdahaleyi, Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Beyza Şahin yaptı. Yaralı daha sonra hastaneye kaldırıldı.

Nuri Doğrul Caddesi üzerinde meydana geldi. Seyir halinde olan Kadir Şahin yönetimindeki 16 CEN 97 plakalı otomobil, Küçük Yokuş Sokak istikametine dönmek istediği sırada Suriye uyruklu Muhammed Elhalef kullandığı elektrikli bisikletle çarpıştı.

Bisiklet sürücüsü, çarpışmanın şiddeti ile bisikletinden düşerek vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralıya ilk müdahaleyi Kazaya karışan otomobildeki Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi ve İnegöl Devlet Hastanesi'nde stajyerlik yapan Beyza Şahin yaptı. Sağlıkçı adayı, steril bir bez alarak, ambulans gelene kadar yara bölgesine tampon yaptı. Yaralı sürücü, olay yerine gelen 112 ekibinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadir Şahin İnegöl Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title