Haberler

Yanlışlıkla Öldürülen Kadının Cinayet Zanlısı, Eski Kiralık Katil Çıktı

Güncelleme:

İstanbul'da geçtiğimiz Ağustos ayında evinin önünde yanlışlıkla öldürülen kadının, katil zanlısı yakalandı. Kiralık katil, 2005 yılında da yine vurmak istediği kişi yerine bir başkasını vurmuş.

İstanbul Kağıthane'de geçtiğimiz Ağustos ayında evinin önünde öldürülen Zübeyde Kahraman'ın (40), katil zanlısı yakalandı. Kahraman'ı vuran kişinin aralarında husumet bulunan iki aileden biri tarafından, diğer aileyi korkutmak amacıyla tutulmuş eski bir kiralık katil olduğu ortaya çıktı. Zanlı Murat K.'nın korkutmak amacıyla geldiği olay yerinde etrafa ateş ettiği ve silahından çıkan bir merminin o sırada evinin önünde oturan Kahraman'a isabet ettiği belirlendi.

2005 YILINDA DA YANLIŞLIKLA BİRİNİ VURDU

Polis, kiralık katili Murat K.(49)'u gözaltına aldı. Kiralık katil Murat K.'nın 2005 yılında da yine vurmak istediği bir kişi yerine 6 yaşında bir çocuğu yanlışlıkla öldürüldüğü yakalanarak cezaevine konduğu belirlendi. Murat K.'nın bir yıl önce cezaevinden izin ihlali yaparak kaçtığı belirlendi. Polis olayla ilgili 9 kişiyi de saldırıya azmettirdiği ve yardım yataklık yaptığı gerekçesiyle gözaltına aldı.Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

EVİNİN ÖNÜNDE OTURURKEN ÖLMÜŞTÜ

Hamidiye Mahallesi, Kaymak sokak üzerinde 10 Ağustos 2018 tarihinde meydana gelen olayda evinin önünde oturan Zübeyde Kahraman tabancayla vurularak öldürüldü. Olayda İ.T. adlı kişi de yaralandı.

POLİS OLAYI ÇÖZDÜ

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada, olayın iki aile arasında bir arsa yüzünden yıllardır devam eden olaylar zinciri sonucu meydana geldiğini tespit etti. İki aile arasında son bir yılda 4 silahlı saldırı yaşandığı öğrenildi. Olay gecesi T. ailesinin bireylerini korkutmak için A. ailesi tarafından tutulan bir kişinin olay yerine geldiği ateş açtığı ve yanlışlıkla Zübeyde Kahraman'ı vurarak öldürdüğü tespit edildi. Polis bir gün sonra şüphelinin kaçtığı otomobili terk edilmiş olarak buldu.

ÖNCE CEZAEVİ FİRARİSİ KİRALIK KATİL YAKALANDI

Elde edilen delillerden olayı gerçekleştiren kişinin Murat K. olduğu tespit edildi. Polis Murat K.'nın 2005 yılında yine kiralık katil olarak tutulduğunu ancak şüphelinin yanlışlıkla 6 yaşındaki bir çocuğu vurarak öldürdüğünü belirledi. Şüphelinin yakalanarak cezaevine konduğu ancak bir yıl önce izin ihlali yaparak kaçtığı ve cezaevi firarisi olarak arandığı ortaya çıktı.

TOPLAM 10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili yapılan incelemenin tamamlanmasının ardından kiralık katil Murat K. ile olayın azmettiricisi oldukları iddia edilen S.A., K.A., M.A. M.A.'nın da aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden Murat K. suçunu itiraf ederken, amacının sadece korkutmak olduğunu kadını yanlışlıkla vurduğunu söylediği öğrenildi.

ARSA SATIŞINDAN YÜZDE ALACAĞINI SÖYLEDİ

Kendisini kiralayanlarla bir para konuşmadığını anlatan şüphelinin husumete neden olan arsanın satışından yüzde almayı düşündüğünü söylediği öğrenildi. Gözaltında bulunan diğer şüphelilerin ise suçlamaları kabul etmedikleri öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

Bilirkisi:

Bu ülkede asla adalet yok daha oncede yoktu simdide yok insallah ileride olur

5
0
yanıtYanıtla
mühendis:

hahahaah kiralık katil acemi galiba estafurtüvbe

4
1
yanıtYanıtla
AHMET:

KOSKOCA İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN MERDİVEN DUVARLARI NE HALDE YA

5
0
yanıtYanıtla
gülduman karakuş:

gencecık insan gitmiş sen emniyetinn duvarına takılmışsın

yanıt0
yanıt0
ERCİYES:

BELEDİYE BU DUVARI SIVASIN HEMEN

4
0
yanıtYanıtla
ahmet sus kardeş duyan olur:

yaptırmak için bişeye zam verirler sus görmemezlikten gel kardeş

4
0
yanıtYanıtla
Zafer:

Besleyin içerde biraz daha pardon dinlenme tesisinde 3üncü 4üncü 5inciye kim gidecek bakalim sizin adaletinizi ben

4
0
yanıtYanıtla
KEDİ:

yanlışlıkla vurmuş salsınlar, bir daha denesin.

2
1
yanıtYanıtla
anti yobaz:

ülke texas savcilar hakimler görev yapmiyor birileri heyy almanya diye bagiriyor gidisat ucurum

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

senin derdin duvarlarmı haberler deyilmi gececik kadın gitmiş

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title