Haberler

Yangın bölgesindeki hayvanlar için mama ve tıbbı malzeme desteği

Güncelleme:

Yangın bölgesindeki hayvanlar için mama ve tıbbı malzeme desteği

Erdemli ilçesindeki veteriner hekimler yangınlarda yaralanan hayvanlar için mama ve tıbbi malzeme temini için kampanya başlattı

MERSİN - Mersin'in Erdemli ilçesindeki veteriner hekimler Mersin, Antalya ve Muğla'daki yangınlarda yaralanan hayvanlar için mama ve tıbbi malzeme desteğinde bulundu. Başlatılan kampanya kapsamında hazırlanan ilk malzemeler hayvan hakları savunucusu, aynı zamanda dizi oyuncusu Semih İğdigül tarafından yangın bölgelerinde dağıtılacak.

Hayvan hakları savunucusu ve dizi oyuncusu Semih İğdigül, çıkan yangınlardan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Yangınlardan tüm canlıların zarar gördüğünü ifade eden İğdigül, veteriner hekimlerle birlikte hayvanlar için bir kampanya başlattıklarını belirtti.

İğdigül, "Yaralı hayvanlarımıza şifa olması için, yaralarını sarmak için bazı veteriner hekim kardeşlerimiz buradan mama ve tıbbi malzeme yardımında bulundular. Bende kendi arabamla yapabildiğimiz kadar Aydıncık'tan başlayıp Bodrum'a kadar kendi ellerimle bu malzemeleri dağıtacağım. İnşallah bir şeyler yapabiliriz" dedi.

"Yangın bölgesindeki çığlıklara karşılık bir ses olacak"

Veteriner hekimlerce yapılan yardımın yangın bölgesindeki çığlıklara karşılık bir ses olacağını ifade eden İğdigül, "Bana da bu destekleri yerlerine ulaştırmak düşüyor" diye konuştu.

Destekte bulunan klinik görevlilerinden Samet Gündüz ise "Bizim bu yardımları yapmamız gerekiyordu. Bu farklı bir şey değil herkesin yardım etmesi gerekiyor. Bizim de yapmamız gerekiyordu, elimizden geldiği kadar yardım ettik" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mersin Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title